2777
2789

اصالتا اردبیلیه یا ادنجا زندگی میکنه

بگو تا بگم

کاربریم لغو شده واسه همین تاریخ عضویتم تازست🤕😥نامردی یعنی حرف بدی نزنی حتی تاپیک هم‌نداشته باشی ولی لغو کاربری بشی😭زندگیم تشکیل شده از عشقم و پسرم میمیرم واسه جفتشون❤یک بانو که قبلاً شاغل بوده ولی الآن شاغل در بخش مادریه😍

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

اصالتا اردبیلیه

مال خود شهرِ اردبیله یا اطراف؟

چندساله اردبیل زنگی نمیکنن؟ به رسومات گذشتشون پایبندن یا نه خیلی چیزارو گذشاتن کنار؟

کاربریم لغو شده واسه همین تاریخ عضویتم تازست🤕😥نامردی یعنی حرف بدی نزنی حتی تاپیک هم‌نداشته باشی ولی لغو کاربری بشی😭زندگیم تشکیل شده از عشقم و پسرم میمیرم واسه جفتشون❤یک بانو که قبلاً شاغل بوده ولی الآن شاغل در بخش مادریه😍
مال خود اردبیله  اردبیل هم زندگی میکنن بقیه اش دیگه نمیدونم

ببین احالی شهر اردبیل یه فُرمن

احالیه روستا نشینو اطرافش یه فُرم دیگه

مثلا اونایی که تو شهر زندگی میکنن عموما رسم دارن شیربهانمیدن(شیربهارو الان همه چندقطعه ازجهیزیه میگیرن)

ولی روستایی هاشو اطرافش شیربها میدن

اخلاق شهرنشیناش یجوره روستایی هاش یجور

اگه از روستایی هاشه اسم روستاشم  بگی حله میگم صفرکیلومترچجورن

مال خود اردبیله  اردبیل هم زندگی میکنن بقیه اش دیگه نمیدونم

ببین خود اردبیلی ها یه اخلاق خاص دارن که شامل همگیشون میشه

یکم زود از کوره درمیرن ولی باز پشیمون میشن

مال خود شهر اردبیله عزیزم

خب خیلی بهترشد

اینایی که ساکن شهرهستنو اکثر فک فامیلشون هم تو شهر زندگی میکنن خیلی خیلی بهترن

ببین اولا که رو ترتمیز بودن طدف مقابل حساسن یعنی آدمی که به بهداشت فردی و خونه زندگیش اهمیت میذاره براشون بهترینه

دست پخت براشون مهمه و اینکه وقتی کسی غذاهای مختلفو بلده خییلی باهاش حال میکنن

زبرو زرنگی براشون مهمه ولی حالا قرقری هم‌مدنظرشون نیستااا

بعضیهاشون رو رنگ پوست دختر حساسن بیشتر سفید میپسندن تا گندمیو سبزه و غیره

اگه تو خانواده همشون اهل درسو تحصیلات دانشگاهی باشن براشون مهمه طرف مقابل هم لین چنین باشه که لِوِل خانوادشون پایین نیاد

خیلی اهل شام دادنو مهمونی برپا کردن نیستن مگر درمواقع تولدو جشنو فلان

خب خیلی بهترشد اینایی که ساکن شهرهستنو اکثر فک فامیلشون هم تو شهر زندگی میکنن خیلی خیلی بهترن ببین ...

خیلی از این چیزایی که گفتی دیدم یکم حساسیت نشون میده

مرداشون چه اخلاقایی دارن کلا؟

اخلاقای خاصشون چیه؟

یکم زود ازکوره درمیرن واینم بیشتر بخاطر هوای خشکو سردشونه😂یهو خون تو رگشون یخ میزنه انگاری

البته من خودمم پدربزرگ هاو مادربزرگام اردبیلی هستن شوهرخودمم‌اصالتا اردبیلیه ولی خب خیلی ساله ساکن تهرانن پدربزرگو مادربزرگامون...ولی شوهرم مثلا از دسته ی آرومهاست😂برعکس پدرشوهرمو مثلا دایی هام یا دایی های شوهرم یهو ازکوره درمیرن

بعد یه اخلاق دیگه اینکه من دیدم توشون انگاری عادت دارن رو زن اینو اون نظر میدن ولی قصدشون چشم چرونی نیستااا

مثلا میگن فلانی زنش خیلی چاقه یا واااای یه زنی گرفته شیتا فیتان انقدر ادکلن زده بود خفه شدیم ولی خب توخیال هودشون دارن توصیفش میکنن ولی یکی اگه از خودشون نباشه فکرمیکنه وای چه مردای چشم چرونی 

2810