بیتامم مدیر عضویت: 1399/03/10 تعداد پست: 611 عنوان دوستانی که لوپوس دارن میشه بیاین سوال دارم | مشاهده متن کامل بحث + 9803 بازدید | 48 پست تو ازمایشم مقدارEsr 28Cpr 14ممکنه لوپوس باشه؟؟ 1401/12/07 | 22:13 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
دونات_شکلاتی عضویت: 1399/05/08 تعداد پست: 2143 منم ana بالا بوده الان آز تخصصی دادم هنو جواب نیومده بازدارم هستم افسرده شدم علائم جسمی هم داری؟ /فاطمه هستم/میشه برای سلامتیم ۱ صلوات بفرستی🥺🌻
شکلاتتمم عضویت: 1401/11/25 تعداد پست: 350 من یک آزمایش دادم چند سال پیش یکچیزی توی خودم زیاد بود که نشون دهنده بیماری لوپوس بود بعد آزمایش اص ... خب بعد معلوم نشد که چی بوده من چند رو پیش آزمایش دادم یک چیزی توی آزمایش بالا هستش گفت احتمالا لوپوس باشه ولی من علائمی ندارم فردا قراره برم دوباره آزمایش بدم ببینم هست یا نه لطفا واسم دعا کنید یا صلوات بفرستید که به اون چیزی که میخوام برسم مرسییییییی❤️❤️😘. راستی دوست من لبخند بزن چون تو با لبخند خیلیییی زیبا تری❤️☺️☺️.
دونات_شکلاتی عضویت: 1399/05/08 تعداد پست: 2143 مثلا چی الان مشکوک ب چی هستی بیماری های خود ایمنی؟ خوب این بیمارهای علایم ی داره مثل گزگز دست درد مفاصل مشکل بینایی و....البته همیشه دلیل نمیشه ولی من مامانم سرماخورده بود ازمایش داد هم ای اس ار هم سی ار پی ش بالا بود دکتر گرفت برای سرماخوردگیه /فاطمه هستم/میشه برای سلامتیم ۱ صلوات بفرستی🥺🌻
شکلاتتمم عضویت: 1401/11/25 تعداد پست: 350 ممنونم همش دارم گریه میکنم خداکنه لوپوس نباشه بیماری بدیه؟ چون من هم مشکوکم به این بیماری فردا قراره آزمایش بدم لطفا واسم دعا کنید یا صلوات بفرستید که به اون چیزی که میخوام برسم مرسییییییی❤️❤️😘. راستی دوست من لبخند بزن چون تو با لبخند خیلیییی زیبا تری❤️☺️☺️.
123خ عضویت: 1400/12/11 تعداد پست: 8684 اسی آ ان آ من بالای ۱۰۰بود لوپوس تشخیص داده شد ان شالله که برای شما نباشه برات قرآن میخونم که کاملا سلامت باشید
بیتامم مدیر استارتر عضویت: 1399/03/10 تعداد پست: 611 اسی من لوپوس دارم چه بدبه نظرتون با اون دوتا گزینه ازمایش منم دارم؟
my_love عضویت: 1396/08/15 تعداد پست: 2533 الان مشکوک ب چی هستی بیماری های خود ایمنی؟ خوب این بیمارهای علایم ی داره مثل گزگز دست& ... نه علایمی ندارمجز درد خیلی خیلی خفیف تو ران پام یه وقتهاییتو بارداری آز دادم ana بالا بود وگرنه اگه حالت عادی بود اصلا علایمی نبود بخوام پیگیر شمبخاطر بابا بودنش هم الان هرروز دارم آمپول میزنم تا جواب تخصصی آزمایشم بیاد
بیتامم مدیر استارتر عضویت: 1399/03/10 تعداد پست: 611 اسی آ ان آ من بالای ۱۰۰بود لوپوس تشخیص داده شد ان شالله که برای شما نباشه برات قرآن میخونم که ... مرسی عزیزمدعا کن نباشه ۳۰ سالمه نی نی ندارم دارم دیونه میشم
my_love عضویت: 1396/08/15 تعداد پست: 2533 اسی آ ان آ من بالای ۱۰۰بود لوپوس تشخیص داده شد ان شالله که برای شما نباشه برات قرآن میخونم که ... برای من ۴۵ بود مرز آزمایشگاه هم تا ۲۵بودشکا علایم خاصی دارین؟؟؟
دونات_شکلاتی عضویت: 1399/05/08 تعداد پست: 2143 نه علایمی ندارم جز درد خیلی خیلی خفیف تو ران پام یه وقتهایی تو بارداری آز دادم ana بالا بود ... ان شالله چیزی نیست عزیزم بسلامتی بچه تو بغل کنی /فاطمه هستم/میشه برای سلامتیم ۱ صلوات بفرستی🥺🌻
my_love عضویت: 1396/08/15 تعداد پست: 2533 خب بعد معلوم نشد که چی بوده من چند رو پیش آزمایش دادم یک چیزی توی آزمایش بالا هستش گفت احتمال ... چی بالا بود؟ ana??