2777
2789

دوستان من دخترم نه سال وچهارماهشه پریود شده ،میخاستم بدونم تو این سن طبیعیه؟؟از موقعی فهمیدم دچار جنون شد،فقط دلم میخاد بمیرم که تو این شرایط کنار دخترم نیستم،دخترم با پدرش زندگی میکنه ،من دو سال ندیدمش،چند روزی کمردرد ودل درد شده حالش بد بوده نتونسته بره مدرسه ،بعد متوجه شدن علتش پریود شدن بودنه😥😥😥😥😥😥😥😢😢😢😢😢😢😰😰😥😥😥😢😢😢😢😰😥😥😢😢

ازسال نود عضو نی نی سایت شدم،تاحالا بالای پنج کاربری داشتم هربار کلمه عبور یادم رفته،ممنون میشم دعا کنید که زودتر دخترم رو ببینم ....یامولاتی یا فاطمه اغیثینی

بلوغ زودرس داره شاید باید بره دکتر

ما افراد رو قضاوت میکنیم چون گناهانمون با گناه اونا متفاوته..                                                                        هر سوالی در حوزه زبان دارید اینجا ازم بپرسید🌱                               "En la búsqueda de la verdad"  

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

من کلاس پنجم شدم😑فقط اذیت میشه ادم واقعا بده

یه جا خوندم که:«إنّ الله إذا أراد أن يجمع بين قلبين سيجمع بينهما ولو كان بينهما مداد السماوات والأرض.»یعنی؛اگه خدا بخواد دو قلب را نصیب همدیگه کنه، این‌ کار رو می‌کنه؛ حتی اگه به‌ اندازه‌ی مسافت زمین تا آسمان بینشون فاصله باشه