2777
2789

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

بابت وجودش شکر کن همیشه چ دختر چ پسر.و فقط از خدا بخواه که سالم باشه.جنین مشکل کلیه داشته باشه تا بدنیا اومدنش خود بخود حل میشه.نگران نباش.اینقدر علم پیشرفت کرده که بچه ۶ ماهه دنیا میاد معجزه وار زنده میمونه.اصلا غصه نخور.فقط فرزند سالم و صالح از خدا بخواه

دروغ نمیگم دوتاش

هرچیزی خدا بهت داد شکر کن خدانکنه پسر یا دختری بهت بده که سلامتی نداشته باشه یا بعدا در اینده ادم بدی بشه فامیل ما خودش کشت پسر داشته باشه تولد حضرت ابلفضل گفت کاش یه پسر داشتم اصلا فلج بود  خدا زد یه پسر داد فلج بهش که دوتا دست نداشت  الا ۱۰ ساله داره بدبختی میکشه

فقط میتونی همین امروز بری یه سونوی دیکه تا خیالت راحت بشه انقدر اشفته نباشی ....من جای تۉ بودم تا الان رفته بودم ..الانا همه جا شلوغ بعد عید هست تا اونوقت میخای دودل بلشی ....برو سونو بگو فقط جنسیت میخام بدونم ...نوبت هم ندادۉایستا بگو‌اخرین نوبت میرم ....انقدر افکارت پریشون باشه که نمیشه....برای ورم کلیه اکثرا تو‌جنین ها هست بعد زایمان خودش رفع میشه نکران نباش