2777
2789

دخترم دوسال و نیمشه موهای فر خیلی قشنگی داره ولی خیلی وز و خشکه، عطاری بهم روغن آرگان و کرچک داد مخلوط کنم بزنم براش ولی خیلی چرب و بد منظره میشه بدون روغن هم اصلا شونه نمیشه. کسی تجربه ای داره راهکاری دارین ممنون میشم

وزن شروع ۱۱۰ کیلوگرم🤬   وزن فعلی ۹۲😊     وزن هدف ۸۰😍🤩💗💖💝        خدای من خدای خوبیهااااااست مطمئنم عاشق منه وبرای من بهترینه بهترینها رو میخاد. 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

ارگان تنها بزن کرچک خیلی چربه

اره خیلی چرب میشه

وزن شروع ۱۱۰ کیلوگرم🤬   وزن فعلی ۹۲😊     وزن هدف ۸۰😍🤩💗💖💝        خدای من خدای خوبیهااااااست مطمئنم عاشق منه وبرای من بهترینه بهترینها رو میخاد. 
دوفاز 

دوفاز واسه این سن خوبه؟؟ ظاهرش خشک نمیشه؟؟

روغن نارگیل هم بعد حموم خوبه یا ماسک مو بنظرم بهتره موهای خشک باید همیشه نرم کننده زد موهای دختر منم خیلی خشکه موی خشک زود هم مو خوره میشه 

خدایا خودت بساز خودت بسازی قشنگتره

ژل آلوئه ورا بزنید همراه با روغن کرچک یا زیتون  دو سه ساعت بعد بشورید. روش رو هم بپوشونید زود خشک نشه

بعد از حمام آرگان. آرگان اصلا چرب نیست 

هفته ای سه بار این ماسک رو استفاده کنید

بیشتر اوقات موهاش رو شل ببافید

حسبی الله لا اله الا هو علیه توکلت و هو رب العرش العظیم
دختر برادر منم موهاش اینطور بودن از داروخونه یه اسپری گرفت میزد به موهاش خیلی خوب بود

نمیدونین اسمش چی بود؟؟

ژل آلوئه ورا بزنید همراه با روغن کرچک یا زیتون  دو سه ساعت بعد بشورید. روش رو هم بپوشونید زود خ ...

موهاش کوتاهه نمیشه ببافمش. ژل میگیرم حتما براش. من این روغنا رو بعد حمامش میزنم دیگه نمیشورمش

نه یادم نیست ولی اگه خودت بری حتما بهت میگن چیه مال باز کردن گره موی کودک بود

ممنونم عزیزم