2777
2789
عنوان

بچه ها من باران بدبختم که فکرمی کردم مشکلاتم تموم شده ای خدا

| مشاهده متن کامل بحث + 51 بازدید | 44 پست
باران جون من همیشه پیگیرتم.بازم خداروشکر بالاخره شوهرت قصد و نیت مادرش رو فهمید
بارداری مثل یک جور جادوست. جادویی که همه چیز را تغییر می دهد. جادویی که تو را تغییر می دهد و دیگر اسمت را برای همیشه عوض می کند. بعد از این کسی هست که تو را مادر صدا خواهد کرد. مادر.❤️❤️❤️
فقط دیگه تا همین حد که شوهرت بهت حق داده تو هم سیاست کن و مظلوم کن خودتو و اصلا به مادرش هیچی نگو و بدیه مادرشو نگو ببین اینجوری تو عزیز تر میشییییی اللن تو هر چی بدی بگی از مامانش مردا اینجورین که یهو قاطی میکنن و کلا از اونوری میشن و تو تویه ذهنش بد میشی
خدایا کمکم کن

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

مهتا جون راست میگه اگه زیاد کشش بدی مردا یهو موضعشون رو عوض میکنن
بارداری مثل یک جور جادوست. جادویی که همه چیز را تغییر می دهد. جادویی که تو را تغییر می دهد و دیگر اسمت را برای همیشه عوض می کند. بعد از این کسی هست که تو را مادر صدا خواهد کرد. مادر.❤️❤️❤️
باران جا نزن. الان وقت قهر نیست. به شوهرت بگو اعصابم دیگه به مادرت نمیکشه . بگو نمیخوام اعصابمو بهم بریزه لطفا بهش بگو دیگه تماس نگیره. قلق شوهرت را پیدا کن عزیزم. میدون را واسه جولان مادرش خالی نذار

خدایا امیدی جز تو ندارم، بارها دستم را گرفتی و از ناامیدی بیرونم کشیدی، هربار صدات زدم پاسخ گرفتم، این امتحان سخت تو را هم با صبر پشت سر میذارم، میدونم که بهترین را برای من میخوای

فقط به شوهرت مهربونی کن و بهش بگو من میسپارم به خدا برای اینگه تورو و زندگیمونو دوست دارم بگو من نمیزارم کسی زندگیمو از هم بپاشه یه جوری خودتو عاشق زندگیو شوهرت و قوی نشگن بده اینجوری شوهرتم دلخوش میشه الان برو دست شوهرتو بگیر و بگو عزیزم صورتتو بشور و بهش بگو بیا با هم خوش باشیم الان اون تو شرایطه بدیه اکر تو بتونی شرایطه ارومیو براش اماده کنی و خوشحالش کنی میشهههههه کاملا مووووم توی دست توووو ایمارو جدی میگممم
خدایا کمکم کن
عزیزم وقتی ننش این حرفارو میزد باید هیچی جوابش نمیدادی وقطع میکردی یااصلا از این ب بعد جواب تلفناشو نده خودتو خیلی بالاااااا ببین هروقت حتی توجمع حرف زدا خودت رو به کری بزن انگاردیوار هس وتونمیبینیش همیشه با محل ندادن ب حرفا وکاراش حرصشششششش بده امتحان کن ضرر نمیکنی اگه هم کسی گلایه کرد بگو من شرط و شروطمو گفتم حالا ک دس وردار نیس من اینم میخواید میخواید نمیخوایدم بالاتر از سیاهی رنگی نیسجدا شو همون تصمیمی ک ازاول گرفته بودی خانوادت و پدرشوهرتم ک پشتتن اخ اگه بتونی فیلم بازی کنی اونجور ک من گفتم تا نوروز 95 بهت اطمینان میدم سکته ناقص رو زده
2810