2777
2789
عنوان

دژانسیون ماکولا

2539 بازدید | 28 پست

سلام خوب هستین حیلی استرس دارم دژانسیون ماکولا گرفتم  و چند تا دکتر رفتم و میگن درمان نداره کسی هست اینجا خدایی نکرده اقوامش گرفته باشه حالشو بدونم من ۲۳ سالمه چند سال دیگه میتونم ببینم تو رو خدا راهنمایییم کنید و کمک کنید چیکار کنم 

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

با انجام اقدامات زیر می توانید ریسک ابتلا به AMD را کاهش داده و یا سرعت پیشرفت آن را کم کنید:

• ترک سیگار
  • ورزش منظم
  • حفظ فشارخون و سطح کلسترول خون در محدوده نرمال
  • رژیم غذایی سالم حاوی سبزیجات سبز برگی و ماهی
چند سالتونه ؟ این که ماله افراد بالای شصت سال هست عزیرم

میگه از ژنتیک هم ممکنه باشه اخه تو اقوام هیچگس اینطور نیست عموم ۵۵ سالشه میگه یک لکه کوچیک تو چشمام هست  ولی برای من خیلی زیاده جفت چشمام هست دارم از استرس میمیرم  

الان دیدم نوستی بیست و سه سال  از دکترات مطمئنی؟ کدوم سهری؟

تهران همشون فوق تخصص هستند و امریکا درس خوندن بهشون میگم عمل چرا نمیکنید جلوشو بگیرین میگن فعلن به عمل نرسیده مگه  عمل کنند چ اتفاقی می افته من الان ۹۶ درصد دید دارم نمیخام کمتر از این بشه😭😭😭😭😭

من هنوز زندگی ندیدم 

تهران همشون فوق تخصص هستند و امریکا درس خوندن بهشون میگم عمل چرا نمیکنید جلوشو بگیرین میگن فعلن به ع ...

عزیزم استرسو از خودت دور کن که همین استری باعث خیلی بیماری هاست سعی کن رو اعصابت تسلط پیدا کنی قرار نیست اتفاقی برات بیفته تو هنوز جوونی و بدنت با تمام بیماریها مبارزه میکنه

تهران همشون فوق تخصص هستند و امریکا درس خوندن بهشون میگم عمل چرا نمیکنید جلوشو بگیرین میگن فعلن به ع ...

فعلا درمانی براش وجود نداره فقط میتونی روند پیشرفتش رو کند کنی همین.

متاسفم واقعا.

البته منم تقریبا یک هفته هست فهمیدم این اتفاق برام افتاده. 

من 40سالمه و امروز بهم گفتن ماکولا دارم ، شما الان بینایت چطوره ؟من لکه جلو یکی از چشمه ام میبینم

لطفا برای حاجتم یک صلوات بفرستین شما هم ان شالله به ارزو هاتون برسین،😊
فعلا درمانی براش وجود نداره فقط میتونی روند پیشرفتش رو کند کنی همین. متاسفم واقعا. البته منم تقریب ...

منم امروز فهمیدم شما چند سالتونه

عزیزم منم تازگی این مشکل پیدا کردم لطفا درخواست دوستی منو قبول کنید کار واجب دارم

سلام منم امروز متوجه شدم دارم چند سالتونه