2777
2789
عنوان

پدرم به شدت خودشیفته اس

426 بازدید | 21 پست

من پدرم تحصیلات و موقعیت اجتماعی خوبی داره اما همیشه احساس می کنم نگاه از بالا به پایین داره، و با اینکه من مستقل و جدام اصلا آدم حساب نمیکنه منو که بخواد نظری یا چیزی بخواد توی چیزای خانوادگی

خودش رو از همه لحاظ عاقل ترین و بهترین میدونه و همیشه با ما جوری رفتار کرده که انگار هیچی حالیمون نیست، و همینطور خیلی توقعاتش بالاست، مثلا من یک موفقیت بزرگ توی دانشگاه کسب کردم که حتی بهم تبریکم نگفت به نظر خودش اصلا چیز خاصی نبوده

همین مساله باعث شده من اعتماد به نفسم به شدت کم باشه و همیشه خودمو کمتر از بقیه ببینم و همیشه در پی راضی کردن دیگران باشم.... 

باز خوبه پدر شما موقعیت داره. پدر من تازه موقعیت خاصی هم نداره ولی همه رو از بالا به پایین نگاه میکنه!

فقط باید سعی کنی ازشون مستقل شی

نیازی نیست با ریپلای های مکرر افکارت رو تو مغز دیگران بگنجونی(؛ افکار پوسیده زکات نداره که بخوای نشرش بدی! 😂🌹

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

عزیزم منم همین مسئله رو داشتم و بهترین رفتار در مقابل شخص خودشیفته اینه که خودتو بولد کنی و رو تصمیم و حرفت و باورت پافشاری کنی و موقعی که حالش خوبه خیلی منطقی اشتباهات رفتاری شو بگی 

از پدرت فاصله بگیر چون باعث میشه با وجود تمام لیاقتت فکر کنی کافی نیستی 

رو اعتماد به نفست کار کن 

جسارته میدونم پدرته عذر میخوام ولی اینایی که از بالا همه رو نگاه میکنن توهم زدن 

مستقل هستم اما برخوردشون باهام خیلی آزاردهنده اس 

توجه نکن‌..ذات رو نمیشه عوض کرد(: همینکه پیششون زندگی نمیکنه یعنی راحتی

نیازی نیست با ریپلای های مکرر افکارت رو تو مغز دیگران بگنجونی(؛ افکار پوسیده زکات نداره که بخوای نشرش بدی! 😂🌹
از پدرت فاصله بگیر چون باعث میشه با وجود تمام لیاقتت فکر کنی کافی نیستی  رو اعتماد به نفست کار ...

دقیقا این حس کافی نبودن سال هاست که باهامه و باعث شده خیلی آسیب ببینم...

صرفا بخاطر دیدن «پدر» تو عنوان تاپیکت اومدم ..

یک عدد دل خون هستم، از کارهای همین شخص پدر ‌‌..😄💔

أللّٰهُم کَمَا حَسَّنْتَ خَلْقی، فَحَسِّنْ خُلُقِی←بارالٰها! همان‌گونه که آفرینشم را نیکو کردی، اخلاق مرا نیکو بگردان ..🌱🤍✨