2777
2789
آخی نازی ایشالله به سلامتی زایمان کنی و تفریحات مثل همه ماها عوض بشه ما هر شهری می ریم اووول دنبال شهربازی می گردیم خودمونم از خنده و دویدناش از این طرف به اون طرف تو شهربازی ذوق مرگ می شیم دنیایه مادر و پدر شدن ایشالله خدا نصیب همه بکنه
فرزندان ما آن گونه نمی شوند که ما می خواهیم،بلکه آن گونه می شوند که ما هستیم .
از یه سالگی وسایلی که ساده تکون می خورن و می تونی سوارش کنی ولی بچه زیاد متوجه نمی شه شما دوتا هی ذوق می کنید و عکس می گیرید ازش شما ها بیشتر حال می کنید تا اون از دو سالگی خوبه

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

از سه سالگی هم هی می خواد دوباره سوار بشه و از شهربازی بیرون نمی آد که هی باید توضیح بدید که آقا دیگه بلیط نمی فروشه گفته غذا شو که خوب خورد تو خونه دوباره بیاریدش خخخخخخخ
آره خدایی دنیایی داره هم آدمو کلافه می کنن هم وقتی خوابن آدم قشنگ حس می کنه یه چیزی تو خونه کمه دخترم که خوابه من و شوهرم بر و بر همدیگه رو نگاه می کنیم تو سکوت
یه وقتایی شوهرم می ره یواشکی بیدارش می کنه اونم بهونه می گیره و گریه می کنه شوهرم می گه بذار صداش باشه حتی اگه گریه باشه
آهان راستی ما یه مدت سی دی فیلما رو صبر می کردیم بیاد از مغازه می خریدیم تو خونه می دیدیم با تخمه و میوه یعنی ترجیح می دادیم سینما نریم
عالیههههههه من دوباره هم قرار گذاشتم با دوستام برم ولی گینس اصلا خوب نبود
بچه ها خواهش می کنم برای براورده شدن حاجتم یه صلوات مهمونم کنید ...جبران می کنم منم هر روز برای براورده شدن حاجات شما صلوات می فرستم ****اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم***😍😍😍
2810