2777
2789

خیلی ضروریه نگید خودم بگیرم چون دلم شور میزنه نمیتونم🥺😢کسی سر کتاب بلد نیست؟ یا حروف ابجد تو رو خدا🥺

این ذکرتوسل معجزه میکنه.التماس دعا تولدت باب الحوایج مبارک🎊

ای ماه بنی هاشم خورشید لقا عباس(ع) ای نور دل حیدر شمع شهدا عباس(ع) از درد وغم ایام ما رو ب تو اوردیم دست من مسکین گیر از بهر خدا عباس🤲

حروف ابجد و میتونی برام توضیح بدی چیه؟

ناگهان در کوچه دیدم بی وفای خویش را   باز گم کردم ز شادی دست و پای خویش را   گفته بودم بعد از این باید فراموشش کنم    دیدمش وز یاد بردم گفته های خویش را":)                 تیکر تولدمه:))

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

این ذکرتوسل معجزه میکنه.التماس دعا تولدت باب الحوایج مبارک🎊 ای ماه بنی هاشم خورشید لقا عب ...

فارسی؟

ناگهان در کوچه دیدم بی وفای خویش را   باز گم کردم ز شادی دست و پای خویش را   گفته بودم بعد از این باید فراموشش کنم    دیدمش وز یاد بردم گفته های خویش را":)                 تیکر تولدمه:))
من حس ششم قوی دارم بگو اگه بیاد میگم

میشه برا منم بگی؟!

آرایشگر میشم؟!

با عشقم ازدواج میکنم یا پسر عموم یا هیچکدوم؟! 

ما توبه شکستیم ولی دل نشکستیم :)................فاجعه اونجاست که یه نفرو به همه دنیا و آدماش ترجیح میدی ، بعد همون یه نفر ساده ترین چیزها رو به تو ترجیح میده!به قول شاعر : وای بر من، تو همانی که امیدم بودی؟!
اگر استخاره میخواین نیت کردید لایک کنید براتون بگیرم

خودتون میگیرید یا با گوشی؟!🥲

ما توبه شکستیم ولی دل نشکستیم :)................فاجعه اونجاست که یه نفرو به همه دنیا و آدماش ترجیح میدی ، بعد همون یه نفر ساده ترین چیزها رو به تو ترجیح میده!به قول شاعر : وای بر من، تو همانی که امیدم بودی؟!
2810