2777
2789
عنوان

دوربین خودرو ، دوربین ثبت وقایع

1810 بازدید | 20 پست

خانمای راننده  

حتما سعی کنید برای امنیت خودرو از دوربین استفاده کنید. این دوربین ها به فندکی ماشین وصل میشه و همزمان از جلو و عقب خودرو فیلم ضبط میکنه  

برای تصادف و مشخص شدن مقصر خیلی واجبه.

از وحشی بازی راننده های دیگه هم فیلم میگیره  

مُد پارکینگ دارند یعنی در زمان پارک اگه برخوردی با ماشین تون صورت بگیره شروع به ضبط کردن ویدیو میکنه.

خیلیا شون wifi دارند و به wifi گوشی تون وصل میشن و میتونید از دا خل گوشی فیلمها رو ببینید. تا فاصله ۲۰ متری به گوشی تون وصل میشه و میتونید آنلاین اطراف خودرو رو ببینید.

بعضیاشون که گرون تر هستن سیمکارت خورن؛ شما از یک شهر دیگه میتونی آنلاین به دوربین دسترسی داشته باشی(انتقال تصویر)

بعضیاشون GPS دارند(مکان و مسیر رو نشون میده)

۹۹٪ دوربین ها باطری داخلی شون در حد یک دقیقه س ؛ و با برق ماشین فعالن.

اکثرشون جلوی آفتاب و گرما بعد از یک مدت دفورمه میشن (کج و کوله میشن تغییرشکل میدن) پس به جنسیت بدنه توجه بفرمایید.

ماشین تون دوربین ثبت وقایع داره؟  

چنده حالا

_بچها نخندینا :) ... صرفا چون تو حاضری برای باورت کشته شی ، به این معنی نیست که باورت درسته🙂ولی من بیشترین ضربان قلبمو موقع قشنگ ترین اشتباهم داشتم❤️یک ساعت بخاری رو خاموش کن و دعا کن سردت نشه تا فاصله علم و اعتقاد رو بفهمی..افراط تو هرچیزی سمه ×😉 خوردند و شکستند و دریدند و تکاندند//هرچیز در این خانه بی برگ و نوا بود//گفتند چنینیم و چنانیم٫دریغا//اینها همه لالایی خواباندن ما بود💔
بیشتر ببینید

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

من یک ساله خریدم. توی تبریز یک نمایندگی آذرال هست. توی دی*جی کالا هم داره که مدل های mai 70 و سونتی خوبن. قبلش تحقیق کنید که خوبشو بخرید.

مدل آینه ای هم هست که به روی آینه ماشین سوار میشه ولی من خوشم نیومد چون حواسم پرت میکنه بنظرم.

من ۲ میلبون و هفتصد خریدم پارسال.

چند هست از كجا خريدي شما

از سایت معتبر خریدم. قبلش کلی پرس و جو کردم. مغازه هایی که دزدگیر و gps نصب میکنند اونا بعضیاشون داشتند. اصلا چینی کیفیت پایین و  ناشناخته No name نخرید. شیائومی و وایفو و ... خوبن.

پاساژ نادری تهران رفتم ۱ میلیون داشت تا ۳۰ میلیون تومان. من خودم حدود ۳ میلیونی شو گرفتم ولی از اونج ...

دوربین برای توی ماشین چی

اونم هست

ک توشو ببینیم

_بچها نخندینا :) ... صرفا چون تو حاضری برای باورت کشته شی ، به این معنی نیست که باورت درسته🙂ولی من بیشترین ضربان قلبمو موقع قشنگ ترین اشتباهم داشتم❤️یک ساعت بخاری رو خاموش کن و دعا کن سردت نشه تا فاصله علم و اعتقاد رو بفهمی..افراط تو هرچیزی سمه ×😉 خوردند و شکستند و دریدند و تکاندند//هرچیز در این خانه بی برگ و نوا بود//گفتند چنینیم و چنانیم٫دریغا//اینها همه لالایی خواباندن ما بود💔
بیشتر ببینید
دوربین برای توی ماشین چی اونم هست ک توشو ببینیم

اره بیشترشون دو دوربین هستن یکی به شیشه جلو و یکی به شیشه عقب میچسبه.

دوربین داخل کابین هم هست که میشه سه دوربینه.. تنوع زیاده.

بگم تبلیغ میشه. شما اگه پیگیر باشی پیدا میکنی.

حالا بهم بگو بعد سريع پاكش كن

تاپیک ها از تاریخ 1402/08/26 مال من tarkhon  هست. تاپیک های قبل اون مال کاربری هست که من این کاربری را مدتی بهشون واگذار کرده بودم.
من از وقتي با يكي از همسايه ها سر جاي پارك بجثم شد ب فكر افتادم كاش ماشينم دوربين داشت وقتي پارك هست ...

آره بهش برق دائم بدی ۲۴ ساعته میتونی از توی گوشیت به دوربین دسترسی داشته باشی. بله برخورد صورت بگیره سریع شروع به ضبط میکنه. مصرف باطری و برق آنچنانی نداره. میتونی برق دایم ندی به پاوربانک وصل کنی که اون موقع باید هزینه الکی کنی و بری پاوربانک بخری

آره بهش برق دائم بدی ۲۴ ساعته میتونی از توی گوشیت به دوربین دسترسی داشته باشی. بله برخورد صورت بگیره ...

پاور بانك برا موبايل دارم 

تاپیک ها از تاریخ 1402/08/26 مال من tarkhon  هست. تاپیک های قبل اون مال کاربری هست که من این کاربری را مدتی بهشون واگذار کرده بودم.

باید یک کارت حافظه ( رم ) سرعت بالا ۶۴ گیگابایت یا کمتر یا بیشتر بخری و توی دوربین بندازید. دوربین خودش فیلمهای قدیمی رو از ابتدا پاک و فیلم جدید جایگزین میکنه. نیاز نیست شما حافظه رو خالی کنی