2777
2789

سلام دخترم یک سالشه مکرر گوش درد میشه با اینکه دیر به دیر میبرم حموم وپنبه میذارم تو گوشش

بازم بعد حموم گوش درد میشهتا حالا چهار پنج بار بردن دکتر وچرک خشک  کن خورده

دارن دیوونه میشم الانم گوش درده شب نمیذاره بخوابم متخصص گوش هم بردم

قطره بریزمتو گوشش چیکار کنم  دارو بدم دوباره چیکار کنم راهی ررفتین که نتیجه بده؟ 

برو از این گوشی‌ها تو استخر استفاده میکنند بخر بزار تو گوشش موقع حمومبعد حموم اول با دستمال گوش بچه رو خشک کن بعد وقتی سرش رو سشوار می‌کشی از فاصله سی سانتی گوش بچه رو خشک کن و یک روسری یا کلاه بکن سرش تا یکساعت چون خانوما از سر یخ میکنن 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

اگه دیدی باز گوش درد میشه ببرش دکتر متخصص گوش احتمالا سرما خورده یکبار چرک پشت گوش همون پشت پرده گوش هست یا به عبارتی مایع پشت پرده گوش هست دکتر متخصص اون مایع رو با سرنگ می‌کشه دیگه گوش درد نمیشه 

فقط پیاز قرمز 

بذار روی شعله کم روی شعله پخش کن بذار خوب بپزه بعد وسطشو درار گرم که شد بذارش تو گوشش طوریکه آب پیاز بچکه تو گوشش

عالیه

و تو ای زن که باتمام سختی ها و مشکلاتیکه حتی ۱درصدشون هم مقصر تو نبودی ولی ساختی به امید فردایی بهتردقیقا باتوام.....خاااااک بر سرت کنن.و تمام