2777
2789

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

کپسول واژینال لاکتواژ عالیه من استفاده کردم کامل برطرف شد همراهشم باید قرص پروبیوتیک بخوری من بایوفم خوردم 

مردم هرگز خوشبختی خود را نمی‌شناسند اما خوشبختی دیگران همیشه جلوی دید آنهاست  به داشته های خود عمیق تر نگاه کنید   
 اره حتما باید برم 😑 گفتم تشک اب و نمک اینارو امتحان کنم ک انگار کارساز نیس

خود درمانی نکن ممکنه بدتر بشی من خودم عفونت شدید می گرفتم هیچ جوره خوب نمیشدم دکتر ۴ تا قرص نوشت مصرف کردم بهتر شدم دکتر زنان خوب برو ایشالا بهتر میشین

یکی از مهم ترین عواملی که موجب افسردگی میشود گوش کردن به یک ندای درونی است ! ندای درونیِ انتقادگر که همیشه از شما یک بازنده میسازد
این چند روز سرم شلوغ بود ولی خیلی رو مخمه گفتم ببینم مثلا با اب و نمک یا جوش شیرین درست نمیشه؟ 

نه همه اینارو رفته بودم من

یبار اینطوری شدم به یه مارک کاندوم حساس بودم

با این چیزا خوب نمیشه

یه پماد میده اونو وارژینال استفاده میکنی همون دو روز اول قطع میشه این ترشحات ولی باید مرتب استفاده کنی تا اون تایمی که گفت دکترت

اخه من بعد ۲ ۳روز ول کردم باز شروع شد

یه دوتا قرص هم بهم داده بود خلاصه ۱۰روزه خوب شدم دیگه ام نشدم خداروشکر

خیلی چندشه کثافت

کپسول واژینال لاکتواژ عالیه من استفاده کردم کامل برطرف شد همراهشم باید قرص پروبیوتیک بخوری من بایوفم ...

یکی میگه سیر و مثل قرص بخور یا شیاف کن همه عفونتتو میگیره نمیدونم درسته یا نع 

نه همه اینارو رفته بودم من یبار اینطوری شدم به یه مارک کاندوم حساس بودم با این چیزا خوب نمیشه یه ...

وای اصلا حالم از خودم بهم میخوره انقد ناراحتم بابت این قضیه ک نگو همش فلوکونازول و تو ساعت دقیق میخورم ولی همونجوریه باز تازه احساس خشکی واژن هم دارم ک فک میکنم ار عوارض قرص باشه 

ولی گفتن اگر عنبرنسا دود کنی حتما خوب میشی ولی از بوش حالم بد میشه واقعا غیر قابل تحمله 

یکی میگه سیر و مثل قرص بخور یا شیاف کن همه عفونتتو میگیره نمیدونم درسته یا نع 

درمان خانگی دور جواب میده برای بعضیام نتیجه عکس داره درکل سیر بوی واژنم عوض میکنه بوی گند میگیره من ی ژل شستشوی هیدرودرم گرفتم با کپسول لاکتواژ و بایوفم قبلا کلی ترشح و خارش و سوزش داشتم الان با اینکه خیلی وقتم نیست استفاده میکنم خوب خوبم

مردم هرگز خوشبختی خود را نمی‌شناسند اما خوشبختی دیگران همیشه جلوی دید آنهاست  به داشته های خود عمیق تر نگاه کنید   
درمان خانگی دور جواب میده برای بعضیام نتیجه عکس داره درکل سیر بوی واژنم عوض میکنه بوی گند میگیره من ...

من اصلا سوزن و خارش و اینا ندارم حالا فقط موفع شست و شو متوجه اون پنیری شکل ها ک میشم اعتماد ب نفسم میاد پایین برای رابطه 

من اصلا سوزن و خارش و اینا ندارم حالا فقط موفع شست و شو متوجه اون پنیری شکل ها ک میشم اعتماد ب نفسم ...

همینا که گفتم استفاده کن چه عفونت قارچی باشه چه باکتری درمانش میکنه هیچ عوارضیم نداره مداومم میتونی استفاده کنی