2777
2789
عنوان

شیوه تربیتی و برخورد مناسب با فرزند ....... ویژه مادران بهمن 1389

| مشاهده متن کامل بحث + 21095 بازدید | 224 پست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سلام دوستای عزیزم
دختر منم بهمن 89 به دنیا اومده
دیدم بعضی از بچه ها نوشتن نی نی هاشون را از پوشک گرفتن منم میخوام بگیرم ولی خیلی ها میگن زوده

راستی در مورد بازیها باید بگم که دختر من علاقه بسیییییییییییار زیادی به کتاب داره که خب ممکنه به این خاطر باشه که من تو خونه کتاب میخونم
و بهترین بازیهاش معمولا با کارت های بن بن بن انجام میشه .... در حال حاضر گروه اول کارتهاش که 30 تاس را از نظر تصویری بلده و داره کلماتش را یاد میگیره و در حال حاضر مامان بابا گل مو آب دست پا توپ نان را بلده چه جوری نوشته میشه البته دختر من حرف نمیزنه و چند تا کلمه بیشتر نمیگه ولی با اشاره مفهوم را میرسونه
دنیا بهم ثابت کرد، توجه زیاد بی توجهی میاره 🌹
از طرف دیگه عاشق اینه که با هم نقاشی بکشیم و یه سررسیده داره که دیگه جای سفید توش نمونده
من هوش چین هم براش گرفتم که البته روش نوشته برای سن 3 تا 5 سالگیه ولی راحت ترین بخشش که مربوط به حیوانات هست را باهاش کار کردم داره کم کم بلد میشه
من واقعا آدمی نیستم که بخوام نابغه تحویل جامعه بدم و دختر منم هوش خییییییییییلی فوق العاده ای نداره ولی اونقدر از کاغذ و مداد و کارت های مختلف خوشش میاد که مجبورم میکنه در روز کمی باهاش کار کنم در مقابل از تلویزیون خیلی خوشش نمیاد

البته توصیه اصلی من اینه که اگه دوست دارید چیزی را به کودکتون یاد بدید صبح و زمانی که کاملا حوصله داره بهترین موقع هست
دنیا بهم ثابت کرد، توجه زیاد بی توجهی میاره 🌹
پرستو منم با نابغه پروری موافق نیستم. به خصوص از حالا. فکر نمی کنم کسی هم تو این تاپیک همچین قصدی داشته باشه.

الان فقط دارم باهاش بازی می کنم. و اگه ببینم از بازی ای خوشش نیومد برش میدارم و چند وقت دیگه دوباره میارمش تا بینم عکس العمل چیه.

پسر من خیلیییییییییییی خجالتیه. البته بیرون ها. تو خونه اینطور نیست. به لطف آفتاب دل انگیز پاییز تقریبا هر روز میبرمش پارک. اوایل از بچه ها می ترسید و هم دوست داشت باشون بازی کنه. الان خیلی بهتر شده. البته هنوز کلی جا داره
\مانلی جون ازتون خیلی ممنونم

من دو سه روزه شروع کردم شماره 2 را که اصلا تو دستشویی انجام نمیده و فقط تو شلوارش

اما شماره 1 را خودم تند تند میبرم و از هر 4 یا 5 بار بالاخره یه بار موفق میشم اما با صرف وقت زیاد تو دستشویی
سلام سعیده جان خوبی؟
محمدآمین عزیز(شیرکرچرلومون) خوبه؟؟
دیگه مامانای اسفندی رو فراموش کردیها!!!!!!
ما که همیشه به یادت هستیم یعنی مگه میشه نباشیم
من همیشه ازموضوع تایپیکت خیلی خوشم میومد
هرچند نمیرسیدم بحثاتون دنبال کنم

کتابای تربیتی خوبی که تا حالا خوندید چی بوده؟؟؟

یه پیشنهاد دارم که دوستان هقتگی یا ماهیانه (دوره ای) موضوع خاصی رو دنبال کنند
اانگیزه ای بشه تا در این مورد مطاله کنن

مثلا موضوع مهمی که برای خود من خیلی قابل توجه هست اینه
موقعی که بچه کلافمون میکنه و کاری درست نیست یا باب میل ما نیست امجام میده چطور نهی اش کنیم

اونم برای بچه هایی که براحتی حواسشون پرت نمیشه
خواستم از نمکدون کلوپ (استاد سعیده) تشکر کنم
بابت بازی پوشک!

ما دیشب با 7 تا بسته پوشک بازی کردیم یه 20 دقیقه ای سرمون گرم بود و انصافا خوش گذشت.
کلی برای تعادل بچه ها خوبه.

تو رو خدا بازم بازی اینجوری بگید من که از وقتی میرسم خونه کلی با آروین بازی می کنم نقاشی میکشیم قایم باشک و دنبال بازی می کنیم تازه ساعت میشه 6!!!!
تابستون خیلی خوب بود ما تازه ساعت 6 میرفتیم پارک و گردش کلی خوش می گذشت.لعنت به زمستون که حالم ازش بهم میخوره(ببخشید!)
یعنی تا 8.30 -9 که آروینو بخوابونم دهنمون صافههههههههههههههههههههههههههه تازه نیشمون هم باید به راه باشه شازده ناراحت نشن!!!!
من همینم که میبینی!
مهراوههههههههههههههههههههه
کجایی تو؟ غیبت بسیار کبری داشتیا.
من کتاب خاصی رو تا اخر تموم نکردم. چند تا کتاب دارم. هر موقع یه چند صفحه ای ازش می خونم.
در مورد کار ناباب میل ما اگه ممنوع باشه. مثلا همین چرخو که صفحه قبل دیدی میزنه به تلویزیون. بدون دعوا ازش میگیرم میذارم بالای یخچال تا فردا. اگه هم گریه کرد فوری نمیرم که گریه نکن. بالالخره باید بدونه که کار بدیه. و بعدش میرم نوازش و بهش میگم این کارش منو ناراحت میکنه.

ولی خداییش خیلییییییییییییییییی این وروجک ها باهوشن ها و همه چیو می فهمن. مثلا میدونه باباش به این کارش خیلی حساسه شبها انجام میده و منتظر عکس العمل باباش می مونه. و کلا این کارهاشو جلوی باباش می کنه. با من اصلا کاری نداره. چون میدونه من خیلی دعواش نمیکنم.
عمه من که روانشناسه میگه این جیغ ها و نه گفتن ها براش حکم جغجغه داره. این کارو میکنه که صدای جغجغه در بیاد.
2810