2777
2789
عنوان

شیوه تربیتی و برخورد مناسب با فرزند ....... ویژه مادران بهمن 1389

| مشاهده متن کامل بحث + 21095 بازدید | 224 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام
خوشبختانه دو ماه بیشتره که مرضیه رو از شیر گرفتم فکر کنم من اولین نفر بودم. البته هنوز عذاب وجدان دارم

ولی پوشکو فکر نکنم که به این زودیا موفق بشم
یعنی اصلا حوصلشو ندارم
تازه مرضیه صبح که پا میشه پوشکش خیسه

لیلا جون

من توی کتاب ریحانه بهشتی خوندم که دو جا در قران راجع به مدت شیردهی ایه شریفه هست تو یکی از ایه ها به دوسال

اشاره شده و توی اون یکی مدت حاملگی و شیردهی باههم 30 ماه ذکر شده بنابراین عذاب وجدان نگیر

البته نمیدونم شما از لحاظ اعتقادی چجور ادمی هستید ولی من خودم چون 21 ماه رو پر کردم ناراحت نیستم

اخه همه خونواده ام جز شوهرم مخالف بودند و هی میگفتن طفلک گناه داره تا دوسال شیر بده و همین باعث شده بود

همش فکر کنم دارم در حقش ظلم میکنم

ولی الان میبینم هم خودش یه جورایی راحت شد هم من

راجع به از پوشک گرفتن هم که فعلا حالشو ببر هر چه دیرتر راحتتر
ماری جون ما با امیررضا یه بازی با cd می کنیم که هم خیلی سرگرم کننده است هم کلی بدو بدو می کنه و خسته میشه هم کلی شاد میشه
چندتا سی دی و دی وی دی به درد نخور داره با یه جا سی دی از همونا که یه میله وسطشه
سی دی ها رو میاره می گه مامان سی دی قل
ما هم سی دی ها رو یکی یکی قل می دیم بعد که تموم شد میره یکی یکی پیداشون می کنه میاره بعد یکی یکی می اندازه تو اون میله ی جا سی دی که اوایل نمی تونست بعد یواش یواش کنترلش رو حرکات دستش بیشتر شد تمرکزش هم بیشتر شد الان راحت این کارو انجام میده
نمی دونم به اینجا ربط داره یا نه ولی 5شنبه که حسابی بارون اومد دیدم بهترین فرصت برای رفتن به طبیعته بارونی رو پوشیدم و پیش به سوی حیاط

پیش به سوی حیاط برای شناختن بارونننننننننننن
آپلود عکس کوچولوهای فارسی

برگا خیسه

نازی گلا
آپلود دائمی هر گونه فایل در http://up.sabzdownload.com/
آهنگهای هنگامه یاشار رو دانلود کنید. شعرهای قشنگی داره. من دیگه اینقدر براش اینا رو خوندم همه رو حفظ شدم. چند وقته نخوندم الان یادم افتاد. خیلی وقتا هم میذارم خودش بخونه، آرادم بازیشو میکنه. ولی مشخصه که حواسش به آهنگ هست.
هر روز با دستورات آشپزی و شیرینی پزی سرآشپزباشی همراه باشید. http://sarashpazbashi.com
من که انقد کتاب میخونم و قصه، شعر نمیخونم! البته کتاباش بیشتر از 50 تا نمیشن.
قصه هام پرن از بچه های کلوپ .. هر بار یکیشون تو قصه مون هست.
تا قبل 18 ماهگیش خوراکمون هنگامه یاشار بود ولی الان نه.. تولدت مبارک! بچه دچار خود شیفتگی شده!
بچه ها من یه مشکل بزرگ دارم

محمدرهام از شعروقصه بدش میاد کتابم میگه ورق بزنم وعکسهاشو تفسیر کنم حوصله نداره متنشو بخونم.
موقع خواب میگم لالای بخونم؟؟؟؟؟؟میگه ::نـــــــــــــــــــــه بعد من میخونم ومیگه مامان سمانه نگو

من: شعر بخونم
ایشون:نه
من پررو پررو میخونم و...................
ایشون:مامان سمانه نگووووووووووووو نگووووووووووووووووو

حالا من چه کنم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

البته موزیک دوست داره ها به نظرتون سی دی های خاله ستاره رو بخرم براش؟؟؟؟؟خوبن؟؟؟؟؟؟
سمانه یادمه مایا هم یه ماهی اینطوری شده بود. با همه چیز انگار لج کرده بود هر چیزی که قبلا براش خوش آیند بود مث شعرای هنگامه یاشار و کتاب!
یه کم بهش گیر ندادم بعد یه هفته گفت کتاب بخون بعدش یه کتاب جدید اوردم گفت نه همون کتاب قدیمیه رو میخوام مثلا میگفت حسنی ما یه بره داشتو ده بار بخون ولی سیندرلا رو نخون اصلا!
بعد دیدم چه کاریه من واسه اون میخوام بخونم و اونم حق انتخاب داره این شد هرچی خانم گفتو انجام دادم تا شاید ده روز بعدش دیدم خودش یه کتاب جدید دستش گرفت و اورد که اینو بخون! و کم کم کل ماجرا فراموشش شد.
این تجربه من بود مطمئنن بچه ها با هم فرق دارن و نمیشه از همه شون انتظار یه عکس العمل مشابه رو داشت. ولی فک کنم بعد از مدتی وقتی میبینن به نظرشون اهمیت میدیم و برامون مهمن دیگه لجبازی نمیکنن. البته این جور لجبازیا که به ضرر بچه ها نیست خوب خیلی هم جای سختگیری نداره.
سمانه جون

منم نظر ملی رو دارم. بذار هر جور جور راحته بخوابه. هدف ما از قصه گفتن راحت خوابیدن اونهاست. حالا وقتی خودش نمیخواد چه اجباریه.

به نظر من اصرا کردن بیشتر حساسش می کنه و تو ذهنش جا افتاده تر میشه ین لج و لج بازی

مخصوصا این بچه های ما که پسر هستند بیشتر باید باهاشون مدارا کرد.

2810