2777
2789
عنوان

شیوه تربیتی و برخورد مناسب با فرزند ....... ویژه مادران بهمن 1389

| مشاهده متن کامل بحث + 21095 بازدید | 224 پست
مامان ریحانه من در مورد پوشک فعلا اصلا قصدشو ندارم تا زمانی که خودش نخواد. اگه چیزی نگفت بین 2.5 تا 3 سال براش زمان گذاشتم.

کاری که الان انجام میدم. بعد از شستنش سرپاش میگیرم. اگه جیش کرد تشویقش می کنم و چند بار میگم آفرین امین که جیش کرد. یا آفرین امین که پیف کرد. البته الان از پیف بیشتر خوشش میاد. و کلی زور میزنه تا یه کوجولو بیاد. با اینکه 1 دقیقه پیش پوشکش کثیف بوده. ( ببخشید که رک گفتم )
فعلا در حال آشنایی با محیط دستشویی و تفاوت جیش و پیف هستیم.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سعیده این تشبیهاتت منو کشته!
چه جالب مایا هم حس میکنه کنترل داره رو پی پی. ولی سرپا گرفتن رو چن باریکه امتحان کردم جواب نداده. فقط میشینه رو گارشو که مث توالت فرنگیه. بهش میگه توااات! ولی نشستنی هم راحت نیست بچه م. فقط ایستاده د ر حالت های خاص مثلا دولا! یه پا بالا! تکیه دست به مبل و در هر حالت میگه بی بی... بی بی.
سلام مامانای عزیز خیلی دوست دارم تندتند به این تاپیک سر بزنم ولی متاسفانه با وجود اینکه همیشه خونه ام وقت نمی کنم یعنی این ووروجک نمیذاره ولی همه نظرات رو می خونم خیلی بدردم می خوره یه سوال داشتم البته عین نوشته ام رو توی کلوپ مامانهای بهمن 89 کپی پیست کردم
می خواستم ببینم از بین مامانا کسی ساکن شرق تهران هست راستش دور و بر ما بچه همسن مانلی خیلی کمه من هم از خونه مامانم تقریبا دورم دوست داشتم مانلی چند تا دوست هم سن و سال داشته باشه و تو خونه باهم قرار بذاریم راستش به عقیده من هیچ چیز به اندازه بازی برای بچه ها اون هم با هم سن و سالهاشون مفید نیست واقعا بعضی موقعها کف میکنم اینقدر کتاب میخونیم و پازل درست می کنیم و شعر میخونیم و.... ببخشید یه کم طولانی شد
البته من برای قرارهای بیرون هم پایه ام ولی فکر میکنم محیط خونه برای بچه ها راحتتره
سمانه
حق داری.بعضی موقع ها واقعا به آدم فشاررررررررررررررررررر میاد.
من روزهایی که آروینو میبرم حمام واقعا داغون میشم.
یک ساعت اولش خوبه تو وانه و آب بازی و شعر و قربون صدقه و شستن پوست قشنگش. صد بار دست و پاشو می بوسم و حال می کنم. اما امان از موقعی که اولین کاسه آبو میریزم رو سرش. گریه و زاری و غرو جیغ و ...
فکر کنید تازه از سر کار اومدم و خسته و داغون. بعد از یه ساعت تو حمام بودن واقعا گریه اش کلافه ام میکنه.
خیلیییییییییییییییییی بهم فشار میاد وقتی خودمو کنترل می کنم تا با قربون صدقه بالاخره از حمام بریم بیرون.
ظاهرا چاره ای نیست.
بالاخره تو هر سنی یه چیزاییشون عذاب آوره. من سعی می کنم به چیزایی که تو این سنش بهم حال میده فکر کنم. مثل راه رفتنش. تکرار کلمه های جدیدش که واقعاااااااااااااااااااااا حال میده.

با همه اینها وقتی یکی در مورد بچه دوم بهم پیشنهاد میده دلم می خواد گلوشو بگیرم همونجا خفشششششششششششش کنممممممم.

من همینم که میبینی!
من اصلا به پروژه پوشک گیری فکر هم نمیکنم. هیچ تمرینی هم تا حالا باهاش نکردم.
قبل از 2.5 به نظرم زوده.
برادر من به خاطر اینکه مامانم زود از پوشک گرفتش تا کلاس سوم هنوز شبها جاشو خیس مسکرد.
من هیچوقت یادم نمیرررررررررررررررررره.

فعلا باید به پروژه از شیر گرفتن فکر کنم که نزدیکه.
من دارم تمرین میکنم آروین تو شیشه شیر پاستوریزه بخوره که شبها که برای شیر بیدار میشه یه چیزی داشته باشم تو دهنش بزارم! آروین هنوز هم تا صبح 6 - 7 بار برای شیر بیدار میشه.

همه از شیشه میگیرن من تازه شروع کردم. از آخر به اول داریم میریم!
من همینم که میبینی!
ماری من هم دارم امین رو به شیشه عادت می دم. از شیشه فقط آب می خوره. شیشها شم الان سرشو گاز می گیریه و پاره می کنه. چون کمی با سوزن سرشو باز کرده بودم به راحتی پاره شدن. الان می خوام شیشه چهارم رو براش بخرم!!!!!!!!!!!!!

شیر پاستوریزه هم خیلی نمیخورد. خواستم بهش شیر خشک بدم. گفتم اول این شیرهای فله ای رو امتحان کنم که خیلی هم دوست داشت که بعد اون ماجرای خیلی بد اتفاق افتاد. که 5-6 روزی درگیرش بودم. کمی دیگه شیر خشک رو شروع کی کنم و کم کم شیر معمولی رو هم بهش اضافه می کنم تا ایشاله شیر گیری راحتی داشته باشم. البته فکر می کنم پروسه طولانی ای باشه. نمیخوام یهویی شوک بهش وارد کنم
به امید خدا
سلام .
ماری اتفاقا منم میخواستم به شیشه خوردن عادتش بدم واسه همین شبهایی که گفتی اما همه میگن یه دفعه از شیر بگیرش وراحت شو دوباره به شیشه عادت میکنه وووو.....
البته خواهرشوهرام که تجربه دارن میگن اگر به وقت خودش یعنی سر دوسال بگیریش خیلی راحت قبول میکنه وهیچ مشکلی پیش نمیاد چون بلاخره هر ماهی که میگذره بچه ها کلی از نظر فکری وعقلی رشد میکنن
حالا من نمیدونم چیکار کنم !!!!!
ایا طی یک عملیات انتحاری کلا شیر شب و روز رو قطع کنم؟ یا به شیشه شبانه عادتش بدم با توجه به اینکه توی شب شیر خوردن باعث پوسیدگی دندوناشونم میشه.....
سمیه شیر شب سینه مادر که دندون رو خراب نمی کنه مشکل اصلی مال شیر پاستوریزه ای ها مثل من هست حالا من می خوام از مهر ماه شیر شب رو ترک بدم!!!!!

سمیه خیلی خوبه رها نشونه اش رو داره امروز پیش یکی از دوستام بودم که در همین مورد خیلی موفق عمل کرده بود از مدتی قبل وقتی می خواست بچه اش رو بشوره با هم می رفتن دستشویی دمپایی پا می کردن بعد پوشکشو در توالت گلاب به روتون خالی می کرده و با هم اب می ریختن ومراسم خداحافظی با پی پی انجام میشده و این بعدش می گفته هر وقت اومد بهم بگو بعد کنترلش دقیقا دو هفته مونده به دو سالگی اش گرفته بود به راحتی

ماری درسته زود از پوشک گرفتن مشکل شب ادراری رو در اینده به وجود می اره ولی کلا بستگی به خود بچه ون نشونه هاش داره
آپلود دائمی هر گونه فایل در http://up.sabzdownload.com/
من که موفق شدم تا هوا تاریک نشده می می هم نداریم. من اول شیر روزو کم کردم احساس میکنم وابستگیش به شیر شب بیشتره. میزارم آخرین مرحله اونو بگیرم.
ماری به نظر منم باید همه این مراحل رو با خود بچه هماهنگ کرد نمیشه یه نظر کلی داد. بعد از دوسالگی نرمال میشه رو پوشک کار کرد. اما وحی منزل نیست. مایا کاملا میفهمه الان پی پی داره اما هنوز سیستم عصبی نخاعش کامل نشده و کنترل نداره. منم فقط تشویق میکنم افرین! ! ! بعد هم پوشک عوض! همین. تا ببینم کی میتونه کنترل کنه.
من که اصلا الان حوصله از پوشک گرفتن و شیر گرفتن ندارم

میخوام حالش رو ببرم

دکتر رایان که گفته تا 2 سالگی پیش خودت باشه و شیر هم بخوره

بعد از 2 سالگی کم کم اول شیر رو قطع میکنیم 2 و نیم سالگی پوشک و از 3 سالگی جای خوابش
یکی از دوستان ما که زن و شوهر هر رو پزشک هستن میگن به هیچ وجه بچه رو تو فشار نذارین

بچشون رادین 4 سالشه و از پی پی بدش میاد وقتی میخواد پی پی کنه براش دایپر میزارن

هنوزم با شیشه شیر می خوره

اون وقت دکتر رایان میگفت اصلا به شیشه عادتش نده شیر رو با لیوان یاد بده بخوره بعد از 2 سالگی بین خواب شبها نیازی نداره که چیزی بخوره شاید فقط آب

حالا که به هیچ کد.م فکری نمیکنم دارم با روزهایی که هیچ وقت تکرار نمیشه حال میکنم و تمام سعیم لذت بردنه هر 4 تامونه

من خیلی الان راضیترم نسبت به قبل عید الان رایان خیلی فهمش خوب شده و بازی باهاش لذت داره چون عکس العملها و حرکاتی میبینی که میخوای بمیری خودتون که بهتر میدونین شما هم لذت ببرین

ماری رایان هم توی حموم وقتی آب میریزم رو سرش جیغ و داد میکنه من بعد از اینکه بازیهاشو کرد و تمام تنش رو شستم سرش رو تندی میشورم که معمولا غر میزنه بعدش میگم تموم شد حالا آب وان رو خالی کنیم تند تند وسیله هاشو میندازه بیرون میاد پایین که با هم اون همه آب رو خالی کنیم بعد سریع میایم بیرون

دیگه منم کفری نمیشم اخه رایان رضایت نمیده دیگه بعدش بیاد بیرون ولی با این روش سریع و با رضایت میاد بیرون
ولی مرضیه من شنیدم شیر مادر هم دندونا رو مستعد پوسیدگی میکنه چون فرقی نداره که اونم توی دهانشون میمونه ولی من درکل منظورم همون شیر پاستوریزه بود که به نظرم باید کلا شیر شب رو قطع کرد وبه هیچ چیزی دیگه عادتشون نداد ....
2810