2777
2789
عنوان

شیوه تربیتی و برخورد مناسب با فرزند ....... ویژه مادران بهمن 1389

| مشاهده متن کامل بحث + 21095 بازدید | 224 پست
منم سخت نمیگیرم زهرا از یک سالگی تازه شروع کردم به شیشه و شیر گاو عادتش دادم که خدا رو شکر گرفت.
سخت بود ولی عادت کرد.
الان با همه چی میدم فقط شبا وقت خواب حتما با شیشه میدم. روزا با لیوان. نی. لیوان نابی. گاهی که کرن فلکس میریزم تو کاسه با قاشق میدم . شیر بخوره حالا هر مدل.
مثلا من به پستونک عادتش ندادم چه گلی زدم به سر خودم؟؟ همش نق میزد یه بند سینه میخواست! خیلی پشیمونم. سخت بود برام.
من که برای از پوشک گرفتن سن تعریف نمی کنم فقط منتظرم ارمیا بتونه کلمات رو خوب بگه و مفهومشون رو بدونه بعد باهاش کار کنم ولی دوست ندارم خیلی هم دیر بشه به نظر من 3 سااااااااااااالگی دیگه خیلی دیره !!!!

ارمیا خوشبختانه از 4 ماهگی هیچ وقت نصفه شب بیدار نمیشد و من مشکلی ندارم و فقط روزا شیر میخوره و تا هروقت که بخواد بهش میدم. البته شیرخشک میدم نه پاستوریزه.

در مورد شیر شب تجربه ای که دارم دختر جاریم دائماً شیر مادرش رو میخورد شبا تا صبح مرتب بیدار میشد و شیر میخورد. قبل از دو سالگی همیشه دندون درد داشت تا حدی که اکثر دندوناش رو عصب کشی کردن. دکتر گفته بود که علتش فقط شیر شب خوردنه!!! و توی سن 4 سالگی 7-8 تا دندونای جلوش ریخت

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

بچه ها منم چند وقت درگیر مهدی و از پوشک گرفتنش هستم ...... الان حتما همتون میگید چه زود .... دکتر مهدی گفت از یک 18 ماهگی شروع کنید اموزش دستشویی رفتن رو ..... خود مهدی هم تمایل داره همیشه وقتی که می خواد کار خرابی کنه میاد میگه بریم پیف

من چند تا مقاله پیدا کردم برای اموزش توالت رفتن شاید به درد تون بخوره
رشد کنترل ادرار :

زمان توانایی کنترل ادرار در کودکان متفاوت است و بسته به این است که چه وقتی سیستم ادراری آنها تکامل کافی برای این موضوع را پیدا کند .یعنی سیستم عصبی و عضلانی مثانه و مغز تکامل کافی را یافته باشند . کودک قبل از 15 ماهگی به زحمت می تواند حتی برای چند ثانیه ادرار خود را نگه دارد . این موضوع تا 5/2 سالگی ادامه دارد . بعد از سن یک سالگی ، کودک به اصطلاح لجباز می شود بنابراین اگر او را مجبور به کاری بکنید ، منفی کاری میکند و از اطاعت سر باز می زند . بنابراین آموزش ادرار کردن و آداب دستشویی و یا نشستن روی لگن را زودتر از موعد شروع نکنید . اگر زیاد اصرار کنید ، نتیجه معکوس می گیرید . هیچ چیز بیشتر از این کودک را راضی نمی کند با ادرار کردن بی موقع مادر دچار سر درگمی کند .

اجازه دهید کودک متناسب با خصوصیات خود کم کم رشد کند و آداب دستشویی را بیاموزد . هیچ راهی برای زودتر شروع کردن آداب دستشویی وجود ندارد . شما باید برای کمک به کودکتان تنها زمانی که او نشان می دهد که می خواهد ادرار کند سریعا برای او لگن بیاورید .

البته اگر از موعد مقرر گذشت و کودک شما باز هم بی اختیاری ادراری داشت و نحوه کنترل ادرار را نیاموخت باید نقص های عضوی و عصبی رد شود . ممکن است مثانه کم حجم ، انسداد پیشابراه و حالب نابجا وجود داشته باشد .

? تا حدود 15 ماهگی کودک هیچ گونه احساسی از داشتن ادرار ندارد . در 15 ماهگی کودک کم کم احساس دفع ادرار دارد ولی نمی تواند آنرا نگه دارد و باید سریعا آنرا تخلیه کند . در این سن می توانید از او بپرسید آیا نیاز به دستشویی دارد یا خیر و البته از هرگونه بی اختیاری که اتفاق می افتد چشم پوشی کنید .

? در سن 21 ماهگی کودک دچار تکرر ادرار می شود و دفعات خیس کردن هم افزایش می یابد . شما باز هم باید صبر و حوصله به خرج دهید و از جار و جنجال بپرهیزید و صرفا لباس او را عوض کنید . پرسش در مورد داشتن ادرار را ادامه دهید و هر بار که کودک شما با موفقیت از لگن استفاده کرد کاری کنید که بفهمد از این موضوع راضی و خوشنود هستید .

از وسواس به خرج دادن بپرهیزید و کودک خود را مجبور به نشستن روی لگن نکنید چون نتیجه معکوس خواهید گرفت .

? در سن دو سالگی کودک شما می تواند به تنهایی روی لگن بنشیند و از این موضوع احساس غرور می کند . حتی ممکن است از شما بخواهد او را تنها بگذارید . شما بهتر است به اندازه کافی به کودک آزادی دهید و از او حمایت کنید . از اشتباهات او خرده نگیرید . با اینکار حس اعتماد به نفس را در کودکتان تقویت می کنید .

? در 5/2 تا3 سالگی کودک می تواند کنترل ادرار خود را به دست بیاورد و شما با اطمینان می توانید اور ا روزها پوشک نکنید . در ابتدا انتظار نداشته باشید که شبها هم خشک بماند ولی اگر سه شب متوالی خشک بود به او پوشک نپوشا نید و البته تا مدتی از لایه پلاستیکی در تشک کودک استفاده کنید .

نکات قابل توجه :

- دخترها معمولا زودتر از پسرها کنترل ادرار و مدفوع خود را به دست می آورند . اکثر کودکان زودتر و یا دیرتر از موعد مقرر کنترل ادرار به دست می آورند . بعد از 18 ماهگی اکثر کودکان روز ها خود را خیس نگه نمی دارند ، بعد از دو سالگی نیمی از آنها شبها خود را خیس نمی کنند . بعد از سه سالگی(سه چهارم) کودکان شب و روز کنترل ادرار دارند . و 90 در صد کودکان در سن 5 سالگی شبانه روز خشک می مانند .

- سیر رشد کنترل ادرار تسریع نمی شود ولی توسط والدین مقرراتی یا وسواسی کند می شود و یا توسط والدینی که اصلا اهمیتی به آداب دستشویی رفتن نمی دهند .

- هرگز کودک را به خاطر اینکه خودش را خیس می کند تنبیه نکنید .

- وسواس بیش از حد در مورد آداب دفعی باعث می شود کودک شما در آینده دچار اختلالات شخصیتی شود.
سمیه جان شیر مادر هم روی پوسیدگی دندون اثر داره هم رو فک
من ار خیلی ها شنیدم که حالت فک رو بد می کنه

ولی من موفق نشدم مهدی رو از شیر شب بگیرم ...... یه هفته خوبه شب شیر نمی خوره تا 6 صبح یه هفته افتضاح یکسره شب تا صبح شیر می خواد
تازه من مهدی شیر خشک هم می خوره ولی اون هفته ای

تا جایی که من ذوق می کنم که چه خوب داره وابستگیش به من کم میشه ولی زود کاخ رویا منو خراب می کنه

بچه های شما هم این جوریند؟
امین معمولا شبی 1 بار بیدار میشه. مگه اینکه گرسنه اش باشه و چند بار بیدار شه. اون موقع منم شیر ندارم و فقط نقش پستونک رو بازی م یکنم. که خیلی درد ناکه.

الهه ولی من شنیدم که شیشه فک بچه رو خراب می کنه. برای همینه که سر شیشه ارتودنسی هم هست.
من فکر نمی کنم سینه فک بچه رو خراب کنه. یعنی یه جورایی مطمئنم

سعیده جان دکتر مهدی این رو گفت که بچه ها تو شب از 11 تا 6 صبح بدنشون غذا لازم نداره شیر خوردن تو این زمان فقط روی فک و دندونشون تاثیر می زاره به قول خودت ما تو زمان شیر نداریم همین باعث میشه مدت بیشتر شیر بخورن
دکتر مهدی دکتر باسوادی هست خدایی
سعیده ما قایم موشک
گل یا پوچ و بدو بدو بازی های بدون وسایلمون هست

پازل چوبی جدیداا خیلی علاقه داره عاشققققققق ماشین بازی هست رو هم می چینه برج می سازه یا ردیفی هل می ده کامیون بازی و بار پر کردن و خالی کردن هم داره یاد می گیره

بازی های فکری مون هم خودم درست کردم یه صحفه هست که روش 6 تا کاغذ چسبوندم عکس های های مختلف رو بهش نشون می دم و زیر یکی از کاغذها قایم می کنم اینو خیلی دوست داره

همه عروسک های پولیشیشو می ارم و به انگلیسی می خونم خرس قهوه ای خرس قهوه ای کی داره نگاه ات می کنه بعد در جوابت می ک اردک زرد منو نیگاه می کنه و همین طور برو تا اخر این جوری هم رنگا هم اسم حیونا رو یاد میگیره و خودش باید وقتی می گم براون بر اونو بهم بده
آپلود دائمی هر گونه فایل در http://up.sabzdownload.com/
بچه ها من یه جایگزین می خوام برا شیر و می می
نمی خوام از الان از شیر بگیرم ولی با توجه به اینکه امیررضا خیلی وابسته است و شیر زیاد می خوره شیر منم زیاده باعث میشه اشتهاش به غذا کم بشه و وزن نگیره، می خوام کم کم شیر روزش رو قطع کنم
ولی امیررضا به هیچ عنوان شیشه و پستونک نمی گیره و شیر گاو لب نمی زنه و شیر کاکائو و شربت و آبمیوه و چایی و ... چند قلوپ بیشتر نمی خوره
حالا به داد من برسین بگین چی کار کنم
بعضی ها میگن روی سینه رو مثلا با رنگ انگشتی قرمز کن وقتی شیر می خواد نشونش بده بگه اوف شده
کلا نظرتون در مورد این جور کلک ها چیه؟
راستی مرضیه جون امیررضا مجموعه نخودی ها رو داره خیلی کتابهای جالبی هستن و کاملا مناسب سن بچه ها
مجموعه تاتی ها هم خوبه مثل نخودی هاست
مجموعه شش جلدیه می بینم، یاد می گیرم هم کتابیه که امیررضا از سه چهار ماهگی تا الان داره و هنوز از ورق زدن و نگاه کردنش خسته نشده و براش تکراری نشده
امیررضا کلی کتاب داره و عاشق کتابه و برا همشون اسم گذاشته یعنی این قدر براش خوندم که همش رو خودش بلده
بیشتر دوست داره از خودم داستان در بیارم و شکلای کتابها رو براش توضیح بدم و خیلی اجازه نمیده خود کتاب رو براش بخونم البته جدیدا چیزی نمی گه
اینقدر به کتاب علاقه داره که کتابهای ما رو که هیچ شکل و تصویری هم نداره می شینه با علاقه ورق می زنه و به زبون خودش می خونه گاهی میشینه هشت کتاب سهراب رو نیم ساعت می خونه!!!
2810