2777
2789
عنوان

کیا تجربه زدن ژل گونه و چونه دارن؟

| مشاهده متن کامل بحث + 21194 بازدید | 54 پست

مامان ها✋✋ طاها من مشکل توجه تمرکز و تاخیر کلام داشت.

دو سال برای گفتار درمانی حضوری می‌رفتیم که بی نتیجه بود.😔

تا با خانه رشد که صد تا درمانگر تخصصی گفتار و کار و روانشناس آنلاین هستن آشنا شدم، برای هر مشکلی هم آقای خلیلی بهترین درمانگر رو بهم معرفی کرد. 

این مدت خدا رو شکر پسرم خیلی پیشرفت کرده.🤩🤩

اگه نگران رشد و تربیت فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید.

سلام عزیزم خوبی؟!

دوباره رفتی ترمیم ماندگاریش چقدر بود؟!

من امروز فیلر زدم برای هر گونه ۱ سی سی ( جمعا دو سی سی ) ولی الان که چندساعت گذشته حس میکنم خیلی کم زدم باز میخوام برم بزنم🫠 

میتونم هفته دیگه برم؟؟چقدر موندگاره برام؟!

من همه چی رو یادمه . اگه یادم نبود ، اینقدر برام سخت نبود 🪽🩵 🐳
سلام عزیزم خوبی؟!دوباره رفتی ترمیم ماندگاریش چقدر بود؟!من امروز فیلر زدم برای هر گونه ۱ سی سی ( جمعا ...

سلام شما از تزریق راضی بودین منم میخوام بزنم هزینش چقدر شد ممنونم

سلام شما از تزریق راضی بودین منم میخوام بزنم هزینش چقدر شد ممنونم

سلام بله راضی بودم 

هر سری رفتم حدود ۲۶۰۰ تا ۳ تومن شد 

اخه چندبار باید بری ترمیم 

کم کم ۱۰ تومنو کنار بزار ( در بهترین شرایط و کمترین سی سی) 

من همه چی رو یادمه . اگه یادم نبود ، اینقدر برام سخت نبود 🪽🩵 🐳
سلام عزیزم خوبی؟!دوباره رفتی ترمیم ماندگاریش چقدر بود؟!من امروز فیلر زدم برای هر گونه ۱ سی سی ( جمعا ...

سلام شما چه مارکی زدین منم برا اولین بار 5 روز پیش زل گونه زدم کلا آب شد زل اودری زدم هر طرف یک و نیم سی سی فقط روز اول خوب بود روز بعد انگار هیچی نزدم 

سلام شما چه مارکی زدین منم برا اولین بار 5 روز پیش زل گونه زدم کلا آب شد زل اودری زدم هر طرف یک و نی ...

من دیروز سیب گونه و کات زدم هر طرف دو ونیم سی سی ، الان خیلی ورم داره ،چطوری تو ۵ روز برا شما کامل رفته ؟ چند سی سی زده بودی

سلام شما چه مارکی زدین منم برا اولین بار 5 روز پیش زل گونه زدم کلا آب شد زل اودری زدم هر طرف یک و نی ...

منم اودری زدم اودری اچ ،اودری ام میگن زود آب میشه چون بافتش نرمه کدوم شما زدید