2777
2789
عنوان

بچه ها از فکر و‌ناراحتی خوابم پریده ی لحظه بیاین

| مشاهده متن کامل بحث + 642 بازدید | 47 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چقد هزینه کردی در کل  برو حموم بزار خودش خشک شه بدون سشوار  چون پروتین  صافیش کم الانم به خاطر اتو کشی چسبیده به سرت اگه بهتر نشد  با شامپو معمولی بشور میره یا رنگ مو سرت پروتین چند ماهه کردی

یه دهه شصتی درونگرا
فداتون بشم تو‌رو خدا ارومم کنید

خواهرم موهاش کم بود پروتیین تراپی و احیا کرد عالی شد موهاش درمان شد الان بغد از گذشت یکسال هم موهاش صافه هم رشد قدیش بهتر شده هم پرتر شده به چشم درمان بهش نگاه کن اون حالتی که انگار چسبیده کف سر خوب میشه

خیالت راحت زود برمیگرده موهات 

برام دعا کنید بشه من به دعاهای خیر و نفس حق شما نینی سایتی ها ایمان دارم تاحالا هرچی خواستم و دعا کردید در حقم شده😊🙏🏻 چی میشه اگه اینم بشه😔(( اللّهُمَّ صَلِّ عَلَی فَاطِمَةَ و اَبِیهَا وَ بَعلِهَا وَ بَنِیهَا وَ السِّرِّ المُستَودَعِ فِیهَا بِعَدَدِ مَا اَحاطَ بِهِ عِلمُک))  
موها کم نمیشه یعنی ؟؟هرینه اش چقده؟

نه کم چرا اخه 

الان چون اتو خورده اینشکلی تا دو روز که نباید حموم بری بعد اون دوبار دیگه حموم بری برمیگرده به حالت قبل 

بستگی به قدو حجم مو داره برای من ۳۵۰ 

خواهرم موهاش کم بود پروتیین تراپی و احیا کرد عالی شد موهاش درمان شد الان بغد از گذشت یکسال هم موهاش ...

فدات بشم ابجی توکل بر خدا حالا شامپو و سرم چی بخرم ب نظرت

2810