2777
2789

از هر چیز دوتا میگیرم بزا پیامک هاش بره ب گوشیش بسوزه😏😏😏😏😏

این تاپیکو بخونین متوجه میشین

اینم بخونین بیشتر متوجه میشین

بخدا همه چی میگیرم همه چییی

هیچی ندارممم ی چیزایی میگیرم ک ب عقل جن هم نرسه

میخوام از احسان براتون بنویسم... آخ احسان فدای اون چشای عسلیت بشم😍دیگه تو نینی سایت معروف شدی کاربرا ازم میخان امضامو کامل کنم 😌🤣

اونقد پول توش هس؟

اول یه نوجودی بگیر 

کاش شوهر منم کارتشو میداد من

برو بچ این کاربری متعلق به یه نفر نیست پس هی نپرسین چرا تو تایپیک قبلیت اینو گفتی چرا صحبتات تو تایپیکا متغیره اینجا یکی ارزوشه بچه دارشه یکیمون ارزوشه توی کنکوری ک پیش رو داره موفق شه و رشته مورد علاقشو دنبال کنه یکیمون تمام فکرش قبول شدن ازمون استخدامی اموزشو پرورشه و رویاش معلمی یکی بهتر شدن حال بچش اینجا هممون ارزوهایی داریم غمایی داریم دلمونو نوازش میدن اینجا جاییه واسه رهایی پس باهم مهربون تر باشیم❤❤❤

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

2805
خوب بعدش میخوای چه جوابی بدی؟؟ فکر کنم پارت کنه😂😂

مهم نیس میگم لازم داشتم خریدم 😉

میخوام از احسان براتون بنویسم... آخ احسان فدای اون چشای عسلیت بشم😍دیگه تو نینی سایت معروف شدی کاربرا ازم میخان امضامو کامل کنم 😌🤣
اونقد پول توش هس؟ اول یه نوجودی بگیر  کاش شوهر منم کارتشو میداد من

آره هست خداروشکر

برا منم بخر پول ندارم .لباس لازم .

الهیی🥺میفهمم چقد بده 

خودمم کشیدم این روزا رو 

حالاپول داره توش؟

آره بابا چرا نداشته باشه 

2810