2777
2789

میخوام برا دخترم آش دندونی بپزم اما نمیدونم چه چیزایی لازم داره و چجوری میپزن میشه کمکم کنین لطفا

برای ۵۰ نفر میخوام درست کنم چقدر از هر کدوم باید بریزم و چه چیزایی باید بگیرم؟

درد دارد زخم خوردن از نمک پرورده ها ...

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

منم مواد اولیه رو گرفتم حبوبات رو خیسوندم هنوز در نیاورده تنبل

ما نخود و لوبیا چیتی و گندم و عدس میریزیم گوشتشم بوقلمون گرفتم، سیرابی و مرغ هم خوشمزس با سیرابی که معرکه میشه اما همه دوس ندارن

برنج و جو هم بعضیا میریزن مادر شوهرم دونه ها باقالی با پوستش هم میریزه اونم خوشمزه بود

شیطان که رانده گشت جز یک خطا نکرد☝🏻 خود را برای سجده ی آدم رضا نکرد☝🏻 شیطان هزار بار بهتر ز  بی نماز☝🏻  او سجده بر آدم و این بر خدا نکرد💔 با خدا باش و پادشاهی کن...💖 
منم مواد اولیه رو گرفتم حبوبات رو خیسوندم هنوز در نیاورده تنبل ما نخود و لوبیا چیتی و گندم و عدس می ...

چقدر ازز هر حبوبات باید بگیرم برا تقریبا ۵۰ نفر؟

ما هفت جور بنشن میریزیم (۴ جور لوبیا ، عدس، نخود، جو) با قلم و ادویه 

گندم که اصلیشه نمیریزین؟

شیطان که رانده گشت جز یک خطا نکرد☝🏻 خود را برای سجده ی آدم رضا نکرد☝🏻 شیطان هزار بار بهتر ز  بی نماز☝🏻  او سجده بر آدم و این بر خدا نکرد💔 با خدا باش و پادشاهی کن...💖 

والا مقدار دقیق نمیتونم بهت بگم بستگی داره برا هر نفر چقدر سرو بشه گاهی میبینی ۵۰ نفر اندازه سی نفر میخورن گاهی اندازه هشتاد نفر

گندم دوست ندارم یه دفعه با گندم پختم خیلی بد شد سری بعد با جو پختم اینقدر خوشمزه بود که هنوز بعد ۵ س ...

نوش جان

والا مقدار دقیق نمیتونم بهت بگم بستگی داره برا هر نفر چقدر سرو بشه گاهی میبینی ۵۰ نفر اندازه سی نفر ...

ظرفایی که گرفتم ظرف خورشت رستورانیه

اینو نمیدونم ما عدس نخود لوبیا وگندم میریزیم نسبتشم گندم به اندازه مجموع نخود لوبیا عدس اما برای ۵۰نفر نمیدونم چون چشمی خیس میکنم واینکه گندم مرغی بهتر میشه وکشک هم حتما کشک خشک خورد شده وقلم یا استخون واینکه تا لحظه ای که کامل پخت وآبش کشید نباید هم بزنی

2810