2777
2789

من دوران مجردي ام مادرم برام طلا خريده بود 

خودمم با پس انداز ي مقدار براي خودم خريدم

وقتي ازدواج كردم اون زمان نامزدم واقعا دستش خالي بود 

من تمام طلاهامو دادم يه زنجيرم مادرم داشت داد بهم گفت سرويس عروسي تو بخر 

منم خريدم 

از وقتي كه اينكارو كردم بيچارم كرده انقدر تيكه ميندازه كه همه ي طلاهامو دادم و فلان شوهرش هيچ كاري نكرد و خانواده اش هيچ كاري برات نكردن

مادرم اينا عقدم برام گرفتن كادوهاي سر عقدم به خودمون دادن

كه ما ديگه بخاطر وضعيتمون عروسي نگرفتيم 

اومديم سر خونه زندگيمون 

اون زمان كه دستمون خالي بود كمكمون كردن 

اما همش ميگم لعنت بهم كاش قبول نميكردم كه بخوام انقدر حرف بكشم

همش ميگه من سرتو از اين و اون خيلي حرف كشيدم

شوهرم ادم خوبيه فقط دستش خاليه 

از خدا ميخوام وضعم خوب شه پولشو برگردونم 

عميقا خسته ام از دستشون

كاش اگر كاري كردن انقدر منت نميذاشتن 

مادرت مقصر نیست

لعنت ب این وضعیت ، طلا داره ساعت میزنه، اینقدر داره رشد میکنه، هر کی دیگه بود همش میگفت عجب حیف شد از دست دادم طلا رو

واقعا مادرت جقصر نیست

خدایا کمک مردمان کشورم کن. 

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

بنظرم مامانت هم حق داره 

عملا شوهرت هیچ کاری برات نکرده🤷

همینجوریش یه شهر بام بَده..تو سمت من باش عذابم نده💔🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶      یکروز بالاخره آخرین کسی که تو رو میشناسه میمیره! و خاطرت برای همیشه فراموش میشه....! پس از زندگیت لذت ببر❣️

عزیزم بهش بگو اوضاعتون رو به راه شد همون مقدار طلا رو بهش برمیگردونی تا دست برداره از سرت. واقعا عملی کن تا راحت شی.

بگو شوهرت قصد برگردوندن داره تا حرص نخوره اینقد

لطفا درخواست دوستی ندید. اگه کار مهمی دارید ریپلای کنید

راست گفته..همه چیزتو دادی به شوهرت..حالا شوهرت اونقدرامیارزه یا نه..منم خر بودم همه طلاهامو دادم.خونه خرید.یک دونگ هم به نامم نزد.تقی به توقی میخوره میگه خونه خودمه..یادش رفته اگه من براش طلا ووام نمیدادم الان خونه ای در کار نبود

مادرت حق داره مادر ما اون همه عروسی طلا سرویس گرفتن بازم میگه چیکار کردن، 😂😂😂😲😲

پس پدر و مادر اگر زمان گرفتاري كنار بچشون نباشن پس كي باشن ؟ يعني اگر اينكارو براي پسر ميكرد حرفي نبود چون براي دخترش كرده حرفه؟