2777
2789
عنوان

دختر سه سالم داره گریه میگنه من روده بر شدم از خنده 🤣🤣🤣

| مشاهده متن کامل بحث + 1864 بازدید | 89 پست

عزیزم🤣❤️

•@سحر_هسدم سابق•عجب صبری طبیعت ساخته واسه ما،من ایوب زمانم...سعی کن نباشد چیزکی،تامردم نگویند چیزها•••🚬یه شب،شب تیرع انگا روح اَ تنت میره دل از ننه بابا از رفیق حتی اَ وطنت سیره 🫠هی اشکا میخواد بریزه من پلک میزنمُ میخندم 🫠🌱گرگ رو از هرطرف بخونی گرگه...همین صداقتشع ک جذابش میکنه 🫠🚬من ته یه چاه عمیقم،پنچر وسط حقیقت،من یکی شدم ک دیگ خیلی فرق باهام سلیقت 🫠ما دنیامون چه بیرحم بود،هرکی خوب بود میرف زود••• 🫠🚬کسیو از رو بدیای گذشتش قضاوت نکن شاید سحر توبع کردع باشع...🚬

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

حالا بچه من میگه من نمیخوام بزرگ بشم با جیغ و دادم میگه 😂😂😂😂😂😂😐

ای جان، چه جالب، بچه ها معمولا برعکسن  

صلوات برای ظهور یادت نره خانومی  سعی میکنم جوری باشم که امام زمانم ازم راضی باشن  

دختر من چارسالشه هر چن وقت یه بار از باباش میپرسه

باباااا تو همین قدری ب دینا اومدی 😂😂 

یا میگه بابااااا تو هم بدنیا اومدی؟ منم میگم ن بابات از اسمون همین قدری افتاده پایین😂😂😂

اونی ک قدر داشتن تو رو نفهمید ، یه روزی در حسرت نداشتنت خواهد سوخت ... اونروز دور نیست اما خیلی دیره     ؛ )
بعضی وقتا بهونه های عجیب غریب میگیرن پسر عموم سه سالش بود گریه میکرد زار میزد که من زن میخوام مگه آ ...

باز خوبه این فقط زن می خواسته ، دختر من گریه می کرد می گفت من می خوام با بابا عروسی کنم . 

من ازمایشگاه هستم پسره شیش هفت سالس میگه ازمایش ندم دکتر بگو همینجوری دارو بده هی ناز و ادا میاد برا مادرش بچه ی منم تنها خونس خدا نگهدارش باشه نگرانشم😐😐😐

آنچه در فهم تو آید آن بود مفهوم تو 
یکی از اقوام ما هم بچه بود بعد زار میزد میگفت چرا من عروسی بابا و مامانم نبودم😐

😂😂😂😂😂😂😂بقران دخترمنم اون روز گریه میکرد درحدی ک اخرش تب کرد میگفت چرا من تو این فیلم نیستم اون گریه من میخندیدم 😂😂😂😂

حالا این خوبه دست بزرگ میخواد دختر من گریه میکرد میگفت چرا من دم ندارم میخوام مثل میمونا از درخت بال ...

😂😂😂😂وای

یه جا خیلی قشنگ نوشته بود که:🦋توکل مفهوم خیلی قشنگی داره،یعنی؛ خدایا من نمیدونم چجوری؟ولی تو درستش کن🦋
حالا این خوبه دست بزرگ میخواد دختر من گریه میکرد میگفت چرا من دم ندارم میخوام مثل میمونا از درخت بال ...

دختر من میگه مامان من هنوز کوچیکم بال در بیارم؟ پر هام کی در میان پس😂

اونی ک قدر داشتن تو رو نفهمید ، یه روزی در حسرت نداشتنت خواهد سوخت ... اونروز دور نیست اما خیلی دیره     ؛ )
یکی از اقوام ما هم بچه بود بعد زار میزد میگفت چرا من عروسی بابا و مامانم نبودم😐

اره خودمونم همینجور بودیم دیگه😂😂🤣🤣🤣

دنیا پراز آدمای خوبه اگر نمیتونی یکیشونو پیدا کنی خودت یکی از اونا باش😍 کاربر قدیمی هستم تعلیق شدم....