2777
2789
عنوان

دوستان مهربون من حالم خوب نیست😢😢😢😢😢

| مشاهده متن کامل بحث + 1257 بازدید | 203 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

یه چیزی بگید اروم شم؟؟؟؟؟نگید شوهرم کنارمه......حسود نیستم بخدا.منم یه روزایی بود کنارم بود الان تنهام فقط با عکساش حرف میزنم.....گ
دوستان نی نی سایتی عزیز ممنون میشم برای شادی روح همسر مهربونم فاتحه بفرستید خیلی زود رفت از پیشم😢😢😢😢😢😢
نفس من 26 تیر رفت پیش خدا......بچه نداریم......1سال و نه ماه بود ازدواج کرده بودیم
دوستان نی نی سایتی عزیز ممنون میشم برای شادی روح همسر مهربونم فاتحه بفرستید خیلی زود رفت از پیشم😢😢😢😢😢😢
پسر عمه منم چند ماه پیش تصادف کرد سرتیر فوت شده یک پسر پنج ساله هم داره بچش اروم قرار نداره گریه میکنه میگه بابا داوود م رو میخام همینطور زنش همه ما داغون شدیم مرگ ناگهانی واقعا مصیبت بزرگیه
کاش خوشبختی هم مثل مرگ حق بود
عزیزم ان شاالله خدا بهت صبر و اجر بده واقعا روزهای سختی رو می گذرونی ان شاالله به زودی خدا به قلبت آرامش و به دلت عشقی تازه کرامت کنه
افوض امری الی الله ان الله بصیر بالعباد
عزیزم هیچی دردتو کم نمیکنه مث من باید بشینی سر خاکش فریاد بزنی کار دیگه ای ازمون برنمیاد حالم جهنمه جهنم
هرگز نمیرد آنکه دلش زنده شد به عشق... تو برمیگردی من به این ایمان دارم...