2777
2789
مرسى
مشکل از ماست که تا کسی یه قدم برامون بر میداره دو کیلومتر براش پیاده میریم:)
خدا رحمتشون کنه
خودتم خوشبخت بشی ان شاالله
حتما فاتحه میخونم
خدای خوبم، بخاطر لطف و مهربونی که در حق من و همسرم کردی، و بعد از چهارده سال بهمون بچه دادی بی نهایت متشکرم، الهی الحمدلله، الهی الحمدلله، الهی الحمدلله 
آخی عزیزم...متاسفم...خدا بهتون صبر و آرامش بده...براش دعا بخون تا خودتم آروم بشی ...والعصر زیاد بخون..منم خوندم واست
وقتی میگویم التماس دعا یعنی دیگر از دست خودم کاری بر نمی آید یعنی بریده و خسته ام....خدایا بحق نا امیدی آقا ابوالفضل و بحق دلشکستگی امام حسین بزار انتظارم تموم بشه به منم یه نی نی ناز بده...اگه چشمت ب امضام خورد التماس دعا ... اگه این اسمش بهاره و قراره ک از تو خبری برام نیاره نمیخوامش..اگه این اسمش بهاره و قرار ه بیشتر از ابرای اون دوتا چشم من بباره نمیییخوامش...عید و بی تو نمیخوام ..رختای نو نمیخوام..سال تحویل ک هیچ ..دنیارو بی تو نمیخوام...

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

یکى از فامیلا تو مراسم ختم پدرم و این روزا هى میاد خونمون و بابا بابا میکنه.مواظب باش.سرما نخورى.تو حیاط نرو.چایى بخور
مشکل از ماست که تا کسی یه قدم برامون بر میداره دو کیلومتر براش پیاده میریم:)
عزیزم خوندم گلم ، ایشاالله جاش بهشت باشه و خدا بهتون صبر بده
خیلی از آدمها هستند که به شما میگویند : " نمیتوانی! " کاری که باید انجام دهید این است که برگردید و بگویید : " حالا تماشا کن ... "
2810