2777
2789
عنوان

فعالیت نی نی یارها آغاز شد

| مشاهده متن کامل بحث + 4977 بازدید | 264 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

با سلام نی نی یار 5.. تایپیک تجربیات قرص لاغری به طور مداوم شده تبلیغ برای خانم قرص فروشی به نام ربیعی و شمارهای این خانم کلاه بردار به طور مدام گذاشته میشه... مگه تایپیک جای بیان تجربه نیست پس چرا شده فروشگاه این خانم؟؟هر کسی هم مخالفت میکنه سریعا از طرف مدیر تایپیک به نام معجزه پیامها پاک میشه... نی نی سایت معتبریه و کسایی هستن که زود اعتماد میکنن اگر کسی با خرید این قرصها دچار ضرر بشه یا سلامتیش به خطر بیوفته شما جوابگو هستی؟؟؟ لطفا این تایپیکو بترکونین تا بساط این خانم هم جمع بشه.. خود پلیس فتا هر نوع تبلیغ یا فروش این قرص هارو ممنوع اعلام کرده لطفا سریعا رسیدگی کنید
نی نی یار ۵ عزیز پیام گذاشته بودین اگه اطلاعات پسرمو میخوام ایمیلی که باهاش ثبت نام کردمو بگم ولی اون ایمیل مسدوده وباز نمیشه میشه یک ایمیل دیگه بدم واینکه چه جوری براتون پیام خصوصی بزارم ممنون
http://mob.ninisite.com/discussion/thread.asp?threadID=1113861&PageNumber=63 این تایپیک باید حذف بشه قرصهای تقلبی و بی کیفیت که اصلا معلوم نیست چیه توسط مدیر تایپیک به نام معجزه تبلیغ میشه و شمارهای خانوم ربیعی قرص فروش گذاشته میشه
2810