2777
2789
عنوان

فعالیت نی نی یارها آغاز شد

| مشاهده متن کامل بحث + 4977 بازدید | 264 پست
http://www.ninisite.com/discussion/thread.asp?threadID=1158614&PageNumber=26 نی نی یار عزیز به تاپیک هایی که یه عده از افراد به قصد تخریب صاحب تاپیک پست های نامربوط میسگذارند و رفقاشون رو جمع میکنن تا اخطار جمع کنن علیه صاحب تاپیک رسیدگی کنید. من تاپیک مفیدی زدم در ادمه با عده ای از دوستانی که دانشجوی دکتری هستن یا دکترا دارن جمع شدیم تو تاپیک. متاسفانه نظم تاپیک را بهم زدن. گروهی از دوستانشون رو جمع کردن تا نظم تاپیک ما رو بر هم بزنن.و تاپیک رو بترکونن. لطفا بیشتر سیدگی بشه .ممنونم
شما خودتون قضاوت کنید. یه تاپیک هم مفید هست و یه عده با دغدغه های مشترک دور هم جمع میشند اینجوری بر ملا میره؟؟ لطفا پست های پاک شده افراد حاضر در تاپیک که بسیار توهین کردن هم بخونیدو قضاوت کنید ا

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

خانم تهرانی نینی یار تاپیک مفید که لینکش را مامان ساشا گذاشت حذف کردن چرا اینقدر سلیقه ای عمل میکنند. بچه های دکتری سایت کاربرا دور هم جمع شدن یه عده بیشخصیت ریختن تو تاپیک دوستاشون رو آوردن و بی ادبی کردن لطفا تاپیک ها رو سلیقه ای نترکون نی نی یار ها بیشتر دارن اعمال سلیقه میکنند
نی نی یار عزیز سلام ...نمیدونم اینجا باید مشکلم بگم یانه ؟؟ پیغام خصوصی بدای من کار نمیکنه ...کلا قاطی داره .. برام پیام جدید میاد میخوام بدم باز کنم بخونم خوبخود حذف میشه لطفا مشکلم حل کنین ...مهم.. مرسی
من انرژیم رو صرف کسایی نمیکنم که دوستم ندارن صرف کسایی میکنم که دوستم دارن ............. دعا کنین بتونم به این جمله عمل کنم ..............مرسی
نی نی یار 1 پست ها : 859عضویت:1392/4/1 1394/3/26 - 7:35 عصر [گزارش پست نامناسب] [لینک مستقیم] [ارسال ایمیل] دوستان عزیزم تبلیغ هر سایتی بدون هماهنگی با مدیریت سایت خلاف مقررات می باشد وبا این افراد برخورد می شود. حتی سایت عمو پرویز که مال آقای زاهد هست و تازگی تبلیغشو زیاد دیدم؟
خانوم تهرانی و نی نی یار عزیز جایزه مسابقه فروردین و اردیبشهت محمد کیان هنوز به دستم نرسیده چرا؟؟؟؟ برای اتلیه حس سه تا عکس از محمد کیان ایمیل کردم که هیچ خبری ازشون نشد برای سایت الو هم که لیست خرید فرستادم واسه شما بهم زنگ زدن ما به تفاوت خریدها رو هم براشون ریختم به حسابشون اما الان 2 هفته هست هنوز خبری نشده !!!لطفا رسیدگی کنید
سلام نی نی یار عزیز خوبی شما من میخواستم اسم کاربریم رو تغییر بدم میشه؟باتشکر
بـــــ♥ــــاران کمی آهسته تر، اینجا کسی در خانه نیست من ماندم و تنهایی و دردی که نامش زندگیست....♥♥♥♥♥
2810