2777
2789
عنوان

متولدین خرداد 1390

| مشاهده متن کامل بحث + 50060 بازدید | 580 پست
سلام سلام به همه دوستان گلم خوبیدهمگی ؟عاطفه جون مونایی جون ریحانه گل رویا الهام مامان اراز مامان مسیحا پروانه شادی ووووووووووو همه مامان های خردادی عزیز که الان اسم هاشون یادم نیست انشالا خودتون و نی نی های گلتون سالم و سلامت باشید .

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

پروانه جون من دکترم از هفته 20 برام چند مدل دارو داده که مصرف کنم . ازمایش خون که دادم گفت که درجه خونم 10 هستش که کمترینش باید 12 باشه برای همین برام همین برام قرص اهن ویتامین و کلسیم نوشت بعد برات اسم هاشون رو مینویسمم
2805
نوروز باستانی نوید دهنده بهار زندگانی یاد آور شکوه ایران و یگانه یادگار جمشید را به شما تبریک می گویم. امید که سال جدید برایمان کرداری نیک، گفتاری نیک و پنداری نیک به ارمغان آورد.

سلام به همه مامانای خردادی.
سال نو مبارک.
امیدوارم با فرا رسیدن سال 90 و اومدن کوچولو هاتون زندگیتون پر از خیر و برکت بشه.
و نی نی های نازتون به سلامتی بپرن تو بغل مامان و باباشون......
برای من و دخملی تو راهیم هم دعاااااااا کنید.
دوستون دارم.
با عرض سلام وتبریک سال نو به مامانای خرداد.پسر من هم خرداد دنیا میاد.نه اسم براش انتخاب کردم نه هنوز سیسمونیشو آماده کردم اخه تا ده روز قبل خبر نداشتم پسره.الان دل دردای بدی دارم نمیدانم از اضطرابه یا چیز دیگه دکترمم نیستش.به نظرتون چکار کنم؟
2810