2777
2789
عنوان

متولدین خرداد 1390

| مشاهده متن کامل بحث + 50060 بازدید | 580 پست
بقیه دوستان گل همگی خوبید ؟بیشتر بیاید اینجا تا بهتر بتونیم راجع به نی نی هامون صحبت داشته باشیم راستی من یه تاپیک دیگه هم دیدم که مال مامان های خردادی است اون خیلی صفحاتش بیشتر بود شاید شما اونجا بیشتر میرید ؟
سلام طیبه جان ، امیدوارم تو و نی نی نازتم خوب باشید. منم یه هفته ای نبودم. ولی همه پست ها رو خوندم. راستی باید الان تو هفته 18 باشی، آره؟

در مورد سونویی که پرسیدی، فکر کنم منظور دکترت، سونوی NT باشه که بخش از آزمایشهای غربالگری و سلامت جنینه

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

مامان جون فینگیلی، حالت چطوره؟ لکه بینی ات برطرف شد؟الان حالت بهتره؟

منم تو هفته 10 اتفاق مشابه تو برام پیش اومد، ترشح خیلی زیاد تیره . اما خدا را شکر مشکلی نبود، به خیر گذشت.
اما اونقدر وحشت کرده بودم که فکر می کردم که همه چیز تموم شد.
سلام دوستای گلم ،خوبین ،خوشین ،ننی نی های نازتون چطورن ؟
مبینم که چند روز که نبودم مامانای جدید اضافه شدن ، همگی خوش اومدین .
من امروز وارد هفته 18 شدم ولی هنوز نی نیم تکون نمی خوره ،جنسیتشم هنوز نمی دونم ولی هر روز بیشتر دوستش دارم ...
راستی بچه ها شما هم مشکل تلخی دهان دارید ؟من که دیگه کلافه شدم ،حتی آبم که می خورم دهنم تلخ میشه
یکسره باید قرقوروت ترش بخورم که مزه تلخی رو احساس نکنم .
دوستتون دارم فعلا بای...
ثنا جان سلام .
خوبی؟ من 20 هفته و 4 روزمه و چند روزیه که تکونهای دردونه ام رو محسوس تر احساس می کنم. ولی تو هفته 18، خیلی به ندرت احساسی شبیه مور مور شدن داشتم،‌حسی که زیاد ازش مطمئن نبودم که آیا مال نی نی هست یا نه!

در مورد تلخی دهانت، تا حالا چیز شیرین امتحان کردی؟ مثلا آبنبات ترش و شیرین
راستی دکترت کیه؟
ثنا جان، لینک زیر را برات می گذارم ، بخون، در مورد تلخی دهان هم آخرش یه چیزهایی گفته:

http://www.aftab.ir/articles/view/health_therapy/medical_advise/c13c1235117294_pregnancy_p1.php/%DA%86%D9%86%D8%AF-%D8%AA%D9%88%D8%B5%DB%8C%D9%87-%D8%A8%D9%87-%D8%B2%D9%86%D8%A7%D9%86-%D8%A8%D8%A7%D8%B1%D8%AF%D8%A7%D8%B1-%D8%A8%D8%B1%D8%A7%DB%8C-%D8%B1%D9%81%D8%B9-%D9%86%D8%A7%D8%B1%D8%A7%D8%AD%D8%AA%DB%8C-%D9%87%D8%A7%DB%8C-%DA%AF%D9%88%D8%A7%D8%B1%D8%B4%DB%8C

سلام به مامانای گل خردادی
منم مامان خردادی هستم ... اما خرداد 89
الان دخترم 6 ماهش تموم شده تو هفت ماهه

یاد پارسال بخیر... قدر این روزای قشنگ بارداری رو بدونید... ایشالا نینی هاتون صحیح و سالم به دنیا بیان

الان دیدم راجع به سونوی 3 بعدی نوشتید خواستم بگم من خیلی تحقیق کردم و مقاله خوندم راجع بهش... این سونو تنها در صورتی اشکال داره که مدتش بیش از 40 دقیقه باشه که معمولا این قدر طول نمیکشه. علتش هم اینه که
مایع کیسه آب رو گرم میکنه و ممکنه اگه طولانی بشه جنین مشکل پیدا کنه.
راستی سونوی 3 بعدی با واژینال فرق داره!
خدایا چنان کن که روزهای عمرم در انجام کاری سپری شود که مرا برای آن آفریدی.
راجع به سیسمونی هم میخواستم تجربه هام رو بهتون بگم... چون به نظر من هر کی باید نسبت به تاریخ تولد نینی ش خرید کنه... شاید یه مامان بهمنی بهتون بگه سرهمی 3_0 خیلی خوبه و خیلی کاربرد داره اما باید توجه کنید واسه نینی زمستونی خوبه نه نینی خردادی که تا 3 ماهگیش تو تابستونه!

من ازین اشتباها زیاد کردم و دوست دارم شما رو راهنمایی کنم که بهتر بتونید خرید کنید
(حالا یکی نیست بگه کی از تو راهنمایی خواست عین نخود پریدی وسط!)

خدایا چنان کن که روزهای عمرم در انجام کاری سپری شود که مرا برای آن آفریدی.
سلام به همه دوستان گلم خوبید ؟
عاطفه جون شما خوبی؟خیلی ممنون که جواب من رو دادی اره بنظر من هم که این سونوی که دکتر نوشتند همونی هستش که شما گفتید دکتر گفت که برای سلامت جنین هستش .پس با این حساب مشکلی برای نی نی نداره و با خیال راحت میتونم برم و این سونو رو انجام بدم . باز هم ممنون راستی وقتش فردا است که اگه رفتم می یام و خبر می دمم و اگه هم نرفتم دیگه نرفتم ههههههههههه .

مونایی جان ریحانه جان شما خوبید کجایید کم پیدا شدید ؟
البا جان عزیزم، به جمع ما مامانای منتظر خوش اومدی، خیلی لطف می کنی که تجربیاتت را در اختیارمون می گذاری.

من خودم خیلی سعی می کنم جو گیر نشم و زیاد خرید نکنم، چون از خیلی ها شنیدم نصف چیزهایی که می خری بلا استفاده می مونه
سلام ریحانه جان .

ببخش که دیر جوابت رو میدم . چتد روزی ب نت دسترسی نداشتم .
نه بحث خوردن چیز حساسیت زا نبود ، بیشتر جنبه ی تلقین داشت ...
ماییم و رُخ یار، دل آرام... و دگر هیــــــچ!
2810