2777
2789
عنوان

متولدین خرداد 1390

| مشاهده متن کامل بحث + 50060 بازدید | 580 پست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سلام مامانا . خوبید؟ خوش می گذره . محرم آمده . من دوست دارم نی نیم در آینده حسینی بشه . محمی بشه . شما چطور؟

راستی من امروز وقت دکتر دارم . اگه داروی جدید بهم داد یا صحبت تازه ای کرد میام براتون میگم .
مامانهای گل یه سوال دارم چون می دونم هفته هامون به هم نزدیک من فقط تا الان فقط فولیک اسید می خورم ایا دکترهای شما دارو دگه ای اضافه کردن ؟
مامان پری رفتید دکتر دارو جدید داد؟من از زمانی که باردار شدم گوش لبم زخم شده خودم فکر می کنم شاید ویتامینم کم ولی دکتر م ففقط فولیک اسید رو داده
دیروز رفتم دکتر . صدای قلب جوجه ام رو شنیدم . گفت خوبه . فشار خونم 11 روی6 بود . تپش قلبم همچنان برقراره و دکتر گفت هر چی حاملگی پیش میره تپش قلبت بیشتر میشه و اگه خیلی اذیت شدی بگو تا به متخصص قلب معرفیت کنم تا دارو بنویسه . گفتم نه تحمل می کنم . توی سه ماه یک کیلو و هفتصد گرم وزن اضافه کردم . سونوگرافی برام ننوشت . ازش سؤال کردم گفت ماه بعد که بیای می نویسم .
دارو هم پرنیتال نوشت و قرص جوشان کلسیم فورت . فولیک اسید دیگه ننوشت .
دیشب هم اولین قرص پرنیتال که خوردم بلافاصله بعد با شامی که خورده بودم بالا آوردم . چشمتون روز بد نبینه . هه هه هه
چقدر حرفیدم . ببخشید .
مونایی جون قبل از بارداریت قد و وزنت چقدر بود؟

مال من این بود:
قد 168 سانت
وزن 74 کیلو
حالا طبق همون ترازویی که تو خونه داشتم که قبل از بارداری خودمو وزن می کردم وزن شده 75 کیلو و هفتصد گرم .

طبق ترازوی مطب خانم دکتر با لباس بیرون 77 کیلو و سیصد گرم .
هه هه هه سنگین وزن کار می کنم .

شما چی؟
آره عزیزم . از ماه چهارم به بعد اضافه وزن سیر صعودی داره . پس طبیعیه . البته من غذا سعی می کنم خوب بخورم . ولی استراحتم کمه . فرصت کافی ندارم .
شب هم به زور دو لقمه نون پنیر می خورم . اشتها ندارم برای شام .
2810