2777
2789
عنوان

متولدین خرداد 1390

| مشاهده متن کامل بحث + 50060 بازدید | 580 پست
بالش بارداری و نمی دونم راستش !
من ی بار مامانم گفت یه بالش بذارم پهلوم ، ( بالش معمولی ) . گذاشتم . میشه گفت نسبتا" موثر بود ...

حالا اگه منم بدونم بالش بارداری موثر هست می گیرم .
از دوستانم می پرسم ، ب تو هم میگم .

و راجع ب کش و قوس من چیزی نشنیدم تا ب حال راستش .
ماییم و رُخ یار، دل آرام... و دگر هیــــــچ!

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام مینو جان بابا ما کی چیزی می دونستیم؟ من فقط یک چیزایی خوندم . در مورد سؤالت یکک جایی مطالعه کردم که بین یک هفته تا دو هفته زودتر سزارین انجام میشه . بستگی وضعیت خودت و جنینت داره . اینکه درد داشته باشی یانه و یا اینکه خطری تهدیدتون کنه . معمولا ده روز زودتر انجام میشه .

سلام مونایی . ممنون که پرس و جو می کنی . منم بالش میذارم پشتم . ولی نصفه شب خودم کشیدم اینورتر و راحت خوابیدم .
در مورد قرصها حالتو بهتر میکنه . خواهر منم خیلی بد حال بود . خیلی وزن کم کرده بود . دکتر بهش قرص ضد تهوع داده بود که بتونه چیزی بخوره که جون بگیره . خلاصه قرص ضد تهوع که می خورد تا دو روز خوب بود . به هر حال قرص زیاد خوب نیست . B6 رو نمی دونم که بده یانه . آخه تقویتی هست . ولی قرص ضد تهوع رو هر وقت خیلی بد حال بودی بخور . روزی یکی هم بیشتر نخوری ها . نی نیت گناه داره .
من یک چیزی رو فهمیدم . وقتی شب شام سنگین می خورم فرداش خیلی کمتر حالت تهوع دارم . وقتی شام ساده می خورم یا سر شب شام می خورم فردا از ساعت پنج و نیم که بلند میشم واسه نماز حالم بده . بعد صبحونه بهتر می شم باز دوباره ساعت 10 حالت تهوع میاد سراغم. یعنی فهمیدم که در اثر خالی موندن معده ام . بیشتر تهوع می گیرم . تو هم امتحان کن . شاید بهتر شدی .
سلام. صبح همگی به‌خیر من امروز یه سری آزمایش داشتم... واسه همینه دیر میام اینجا.. مرسی مامان پری.. دیدی گفتم خیلی چیز می‌دونی (چشمک) راجع به حالت تهوع منم مثل شمام مامان پری... تا معده م یه کم خالی میشه تهوع می یاد سراغم...
اما متاسفانه چون کارمندم و از 7/5 تا 2/5 ظهر تو اداره، چیز زیادی نمیشه بخورم... یعنی چون همکارام بیشتریا مردن نمی‌خوام دائم در حال خوردن باشم. واسه همین صبح زود یه صبحانه ی تقریبا کاملن میخورم و بعدش تا ساعت 3/15 یا 3/5 که برسم خونه فقط یکی دو فنجون چای با یکی دو تا بیسکوویت دیجستیو می‌خورم اینه که کلی گناه دارم من اخه این چه وضعیه ...
مونایی جان اگه تهوع واقعنی نداری و فقط حالتشو داری سعی کن دارو نخوری... می‌دونی من کلی تو یخچال و کابینت هله هوله ها می گردم همیشه یه چیزی پیدا میشه که ادمو از حالت تهوع در بیاره ... میوه خوبه اگه میلت بشه... گاهی هم یه کمی ماست یا یه کوچولو بستنی..
ممنون مینو جان .

آره امروز نخوردم دیگه !

اما مینو جان نی نی گناه داره تو چیز زیادی صبح ها نمی خوری . میوه که اشکالی نداره ! بخور .
ماییم و رُخ یار، دل آرام... و دگر هیــــــچ!
سلام مامان. منم مامان خردادی هستم بعه امید خدا. مامان پریا تو این جا م هستی؟ پس مشخصات من رو هم بذار دیگه خودت میدونی. منم فقط حالت تهوع اطیتم میکنه. مامان پری جان دکی من میگه فعلا به پشت خوابیدن ایراد نداره و لی رو شکم اصلا نخواب.
2810