سلام مینو جان بابا ما کی چیزی می دونستیم؟ من فقط یک چیزایی خوندم . در مورد سؤالت یکک جایی مطالعه کردم که بین یک هفته تا دو هفته زودتر سزارین انجام میشه . بستگی وضعیت خودت و جنینت داره . اینکه درد داشته باشی یانه و یا اینکه خطری تهدیدتون کنه . معمولا ده روز زودتر انجام میشه .
سلام مونایی . ممنون که پرس و جو می کنی . منم بالش میذارم پشتم . ولی نصفه شب خودم کشیدم اینورتر و راحت خوابیدم .
در مورد قرصها حالتو بهتر میکنه . خواهر منم خیلی بد حال بود . خیلی وزن کم کرده بود . دکتر بهش قرص ضد تهوع داده بود که بتونه چیزی بخوره که جون بگیره . خلاصه قرص ضد تهوع که می خورد تا دو روز خوب بود . به هر حال قرص زیاد خوب نیست . B6 رو نمی دونم که بده یانه . آخه تقویتی هست . ولی قرص ضد تهوع رو هر وقت خیلی بد حال بودی بخور . روزی یکی هم بیشتر نخوری ها . نی نیت گناه داره .
من یک چیزی رو فهمیدم . وقتی شب شام سنگین می خورم فرداش خیلی کمتر حالت تهوع دارم . وقتی شام ساده می خورم یا سر شب شام می خورم فردا از ساعت پنج و نیم که بلند میشم واسه نماز حالم بده . بعد صبحونه بهتر می شم باز دوباره ساعت 10 حالت تهوع میاد سراغم. یعنی فهمیدم که در اثر خالی موندن معده ام . بیشتر تهوع می گیرم . تو هم امتحان کن . شاید بهتر شدی .