2777
2789
عنوان

قرار تو ماشین

| مشاهده متن کامل بحث + 64492 بازدید | 277 پست
با حرفاش و کاراش کاری کرده اعتماد کنم بهش حالا دیگه نمیدونم دروغ گفته یا چی

به چشماتم اعتماد نکن اینا همش تله و دامه که با چرب زبونی پهن میشه برای دخترای ساده ی زود باور امیدوارم اون روز نرسه بیای با گریه تاپیک بزنی بگی بهش اعتماد کردم بلا سرم اورده و بلاکم کرده و گفته برو پی زندگیت ما بدرد هم نمیخوریم تورو خدا انقدر ساده نباش.

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

ولی با وجود اینکه گفت من اصلا کافه بیا نیستم و با هیچ دختری نرفتم با من اومد، بعد بهمن گفت من تا حال ...

آخ کی به پسر ۲۱ ساله پا میده

نرفته کافه چون کسی رو نداشته

یا اینکه به اونا هم پیشنهاد ماشین یا خونه رو داده و کسی مث تو اصرار نکرده بره کافه

هیچ ضمانتی وجود نداره که پسری که باهات رابطه برقرار کرده بگیردت یک در هزار این اتفاق میفته کار حرام ...

آخه این چه فرهنگیه که میگیم پسر کثیف دنبال دختر پاک می گرده ؟ اونکه بدتره دختر پاک چه گناهی کرده باید منتظر بشینه تا پسر ناپاک از طریق سنتی بیاد خواستگاری ؟ اتفاقا باید اون پسر دختری مثل خودش نصیبش بشه .

یک خانم زیبا باهوش و مستقل . خدا رو شکر که زندگی پرباری داشتم و قوی و مستقل بودم 🤗😊🙏
این بی شرف قبل تو خیلیا رو بوسیده و بعد کنار گذاشته . اونارو که بوسید الان کجان ؟ 

گفت با دوتا دختر بودم یکیشون و میخواستم باهاش ازدواج کنم که فهمیدم خانوادش به درد نمیخوره

اره بابا تو همون ماشین اول میگه مه مه بده بعدم میکنتش ..بعدم میاد تاپیکمیزنه که چه جوری پرده رو بدوز ...

خجالت از اسمت بکش خدیجه .چقد بد دهنی

پنجاه تا صلوات نذر کردم برای امام زمان و همون روز حاجت گرفتم الهی شکر . زدم امضا که یادم بمونه 
احسنت.گل گفتی .دهنت طلا.وچه دخترا اینجوری گول خوردنو آینده شون تباه شده

من خودم یه سال فارغ التحصیل شدم روابط دوستی تاحالا نداشتم

خوشبختانه ادم محتاطی هستم وهمیشع همه جوانب کار درنظر میگیرم توهر زمینه

ولی توخوابگاه ها ایفدر خترا میدیدم وحتی باهام درد دل میکردن ها

همین تجربه اینا باعث شد که من هیچ وقت اینکارا نکنم

استارتر هم به این خاطر ساده هست هنوز توفضا وحال هوا مدرسه هست وخسته هست بنده خدا باشرایط سختی که گذروند طبیعیه که زود باور باشه .

توروخدا واسه شاغل شدنم ورسیدن به حاجتم  صلوات بفرست مهربون🙏🥰😘الهم صل علی محمد وال محمد وعجل فرجهم 🙏لاحول ولاقوه الا بالله العلی العظیم🙏🌷🌷تنتون سلامت ،دلتون همیشه شاد دوستان😍😍😍
اولا که من هیچوقت این اجازه زو بهش نمیدم که بهم دست بزنه، دوما خودش گفت فقط یه بوس و نمیخوام بهت دست ...

چقدر خودت رو صاحب اختیار میدونی

هنه اینایی که بهشون ت.ج.ا.و.ز شده زورکی بوده جانم نه اختیاری

به هیچ عنوان نرو ،،بگو من از بودن کنارت خوشحال میشم و تو از بودنم فقط به چیزایی فکر میکنی که صحبت درموردش خیلی زوده ،،،این رابطه نتیجه ای نداره و فقط اینجوری خودتو بی ارزش میکتی گلم

تیکر بارداری نیست...
گفت با دوتا دختر بودم یکیشون و میخواستم باهاش ازدواج کنم که فهمیدم خانوادش به درد نمیخوره

غلط کرد . پسر کثیفیه از نظر من 

یک خانم زیبا باهوش و مستقل . خدا رو شکر که زندگی پرباری داشتم و قوی و مستقل بودم 🤗😊🙏