مرسی عزیزم خدا دخترتون حفظ کنه ببین این برا تا یک ساله که غریبه ها میبوسم من هیچی نمیگفتم بع ...
شکر خدا پسر من از نوزادی اصلا نمیزاشت کسی بهش دست بزنه تا یه غریبه میومد بغلش کنه انچنان جیغی میزد پشیمون میشدن بغلش کنن بغل هیچ کس نمیرفت اصلا بعدها که بزرگتر شد متوجه شدم حس بویایی خیلی خیلی قوی داره گفتم شاید دلیل اینکه تو نوزادی هم بغل هیچ کس جز من وپدرش نمیرفت همین حس بویایی قوی بوده که تشخیص میداده بوی افراد رو
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
یه روز مجلس ختمی دعوت بودیم ناهار دعوت کرده بودن از ساعت ۱۱ تا ۵ بعد از ظهر که از سر خاک برگشتیم خونه بغلم بود دست وکمر نمونده بود برام حتی یک ثانیه هم بغل کسی نرفت
من خودم هیچوقت بچه رو از صورتش بوس نمیکنم اصلا درک نمیکنم اونایی رو که بچه مردمو میگیرنو از صورتشم ب ...
مادر من به بوس کردن وبغل کردن بچه ها خیلی حساسه حتی به خودم توصیه میکرد بغل نگیرش زیاد فقط موقع شیر دادن بغلش کن چون اینجوری باعث میشه بچه زود مریض بشه واز لباس وبدن افراد میکروب و ویروس سرایت کنه به بچه