2777
2789
عنوان

عکس بچه مو میذارم نظر بدین

| مشاهده متن کامل بحث + 11414 بازدید | 316 پست
مرسی عزیزم خدا دخترتون حفظ کنه  ببین این برا تا یک ساله که غریبه ها می‌بوسم من هیچی نمیگفتم بع ...

منم میگم دخترم حساسه گریه میکنه ولی میگن گریه کرد میدم 

یه بار به یکی گفتم گریه میکنه اونم نگا نکرد گرفت دخترم همین که رفت بغلش خندید برگشت گفت دخترت که داره میخنده کلا ضایع شدم😁

آقا جانم صاحب الزمانم بیا تا دردمان درمان کنی😔🤲عاشق همسر ودخترم هستم 😘😍برای سلامتی وعاقبت بخیری خانوادم یه صلوات مهمونم میکنید                                     تیکر بارداری خواهرمه 😍
مرسی عزیزم خدا دخترتون حفظ کنه  ببین این برا تا یک ساله که غریبه ها می‌بوسم من هیچی نمیگفتم بع ...

شکر خدا پسر من از نوزادی اصلا نمیزاشت کسی بهش دست بزنه تا یه غریبه میومد بغلش کنه انچنان جیغی میزد پشیمون میشدن بغلش کنن بغل هیچ کس نمیرفت اصلا بعدها که بزرگتر شد متوجه شدم حس بویایی خیلی خیلی قوی داره گفتم شاید دلیل اینکه تو نوزادی هم بغل هیچ کس جز من وپدرش نمیرفت همین حس بویایی قوی بوده که تشخیص میداده بوی افراد رو 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

شکر خدا پسر من از نوزادی اصلا نمیزاشت کسی بهش دست بزنه تا یه غریبه میومد بغلش کنه انچنان جیغی میزد پ ...

این جوری خیلی خوبه 

آقا جانم صاحب الزمانم بیا تا دردمان درمان کنی😔🤲عاشق همسر ودخترم هستم 😘😍برای سلامتی وعاقبت بخیری خانوادم یه صلوات مهمونم میکنید                                     تیکر بارداری خواهرمه 😍
این جوری خیلی خوبه 

ولی گاهی خودم خیلی اذیت میشدم 

یه روز مجلس ختمی دعوت بودیم ناهار دعوت کرده بودن از ساعت ۱۱ تا ۵ بعد از ظهر که از سر خاک برگشتیم خونه بغلم بود دست وکمر نمونده بود برام حتی یک ثانیه هم بغل کسی نرفت 

من خودم هیچوقت بچه رو از صورتش بوس نمیکنم اصلا درک نمیکنم اونایی رو که بچه مردمو میگیرنو از صورتشم بوس میکنن😑 

ولی گاهی خودم خیلی اذیت میشدم  یه روز مجلس ختمی دعوت بودیم ناهار دعوت کرده بودن از ساعت ۱۱ تا ...

فکرشو نکن بغل خودت از همه جا براش امن تره من حاظرم ساعت ها بغل خودم باشه ولی به غریبه ندم 

من خودم هیچوقت بچه رو از صورتش بوس نمیکنم اصلا درک نمیکنم اونایی رو که بچه مردمو میگیرنو از صورتشم ب ...

مادر من به بوس کردن وبغل کردن بچه ها خیلی حساسه حتی به خودم توصیه میکرد بغل نگیرش زیاد فقط موقع شیر دادن بغلش کن  چون اینجوری باعث میشه بچه زود مریض بشه واز لباس وبدن افراد میکروب و ویروس سرایت کنه به بچه 

البته خیلی خوب حرف گوش کردم 😅😅😅

آخی عزیزم خدا نگهش داره

آخی عزیزم خدا نگهش داره

ممنون همچنین عزیزان شما درپناه خدا باشن همیشه 

تا به این سن رسیده فقط یک شب اونم عمل داشتم وبستری بودم موند خونه ی عمه اش و  تنها و دور از خودم بود هیچ وقت هیچ جا نمونده 

آخی عزیزم خدا نگهش داره

صفحه چنده عکس

یا امام حسین به زندگیم نگاه کن🖤پای حاجتم رو امضا کن🖤منو ناامید نکن از خودت تمام امیدم تویی🖤مطمئنم تا اخر امسال ۱۴۰۰ به ارزوم میرسم😍😍😍
شکر خدا پسر من از نوزادی اصلا نمیزاشت کسی بهش دست بزنه تا یه غریبه میومد بغلش کنه انچنان جیغی میزد پ ...

وایی دخترم منم همینه فقط بغل خاله ودخترخاله ش میره دیگه هییییچکس،اینهمه عمه ش وعموش دوسش دارن نمیره ولی من اذیت میشم همش آویزون خودمه

..........
2810