انشاالله همیشه سلامت باشن، دختر کوچیکمم ۷ سالشه اضطراب اونم دارم، البته فقط پرمو هست و علائم دیگه ای ...
اونم از الان ببر تحت نظر دکتر که خیالت راحت شه..من همین یه بچه رو دارم رو دستمو داغ کردم هیچ وقت به بچه دوم فک نکنم یکساله روح ورانم داغون شده سر بلوغش
دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳
از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباسهای خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!
..من بیشتر نگران پریودشم تا قدش ولی اگه قبل از ۱۱سالگی پریود بشه براش دوباره آمپول میزنم.دکتر گفت ا ...
مرتب سونو ببرید، آره خدایی زیر ۱۱ سالگی خیلی خیلی سخته، ولی بنظرم طبیعی تا ۱۱ سالگی نمیشه استرس نداشته باشید، محیط خونه هم براش شاد کنید، من اگه کار به آمپول برسه دخترم اصلا همکاری نمیکنه، یه آزمایش بردم غش کزد، خودمم نشستم وسط آزمایشگاه های های گریه کردن 🤦♀️🤦♀️🤦♀️🤦♀️
عزیزممممم..دختر من فقط برای بار اول گریه کردی ۸تا آمپول بعدی رو اصلاااا..گریه نکرد .خیلیییی اس ...
انشاالله همیشه سلامت باشه و دیگه نیاز به تزریق نباشه، دختر من اینقدر ترسو هست که کسی باورش نمیشه، هنوز هرشب باید همه عروسکهاشو بخوابونه و غذا بده، خیلی کوچیکه بخواد وارد دنیای بزرگها بشه
آره من چقدر استرس زردی نوزادی رو کشیدم 🤦♀️🤦♀️🤦♀️🤦♀️
وای منمممممم.. دخترم زردی داشت بستری شد فقط گریه میکردم بعد ۴ماهگی ریه ش عفونت کرد پارسالم باقلع خورد نگو فاویسم بوده نوزادی به من نگفتن ..تا سر حد مرگ رفت خدا رحم کرد به دخترم