2777
2789
نباید شک داشت؟

ببین من اطلاعی درمورد شمع تراپی ندارم ولی ندیدم واسه کسی معجزه کنه😐این یک

دوما اگه هرنیتی داری و یکاری میخوای براش انجام بدی از ته دل انجام بده و شک نداشته باش همون ک گفتی نوشتم و نتیجع نگرفتم چون هی منتظر بودی نتیجه بگیری کارتو بکن و از خدا بخوا دیگ بهش فک نکن چون ب خدا گفتی و خیالت راحت باشه ک میشه فک کن مثلا بابات بیرونه زنگ میزنی میگی برام بستنی بیار دیگ خیالت تخته ک میاره واست هی نمیری زنگ بزنی بگی میاری؟ نمیاری؟ پس درخواست بکن و رها کن 

ببین من اطلاعی درمورد شمع تراپی ندارم ولی ندیدم واسه کسی معجزه کنه😐این یک دوما اگه هرنیتی داری و ی ...

کاش می‌تونستم روش فکر نکنم و رها کنم،شما الان میگی موقعی که ادم شک داشته باشه نمیشه؟ 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

کاش می‌تونستم روش فکر نکنم و رها کنم،شما الان میگی موقعی که ادم شک داشته باشه نمیشه؟ 

ببین رها سازی این نیس ک بهش فک نکنی شما باید فکر منفی نکنی همین😐میگم شک نداشته باش منظورم اینه باید با خواستت زندگی کنی و فکر کنی ب دستش اوردی شما الان خونه داشتع باشی هی میگی من خونه دارم یا نکنه مال من نیس؟ نمیگی چون خونه مال خودته نمیدونم خواستت چیه ولی میتونی از سابلیمینال استفاده کنی

ببین رها سازی این نیس ک بهش فک نکنی شما باید فکر منفی نکنی همین😐میگم شک نداشته باش منظورم اینه باید ...

وای عزیزم مرسی واقعا حرفات خیلی روم اثر گذاشت به حرفات گوش میدم و فکر‌های منفی از سرم در میارم مثبت فکر می‌کنم و جوری که انگار به خواستم رسیدم خیلی ممنون🌹

وای عزیزم مرسی واقعا حرفات خیلی روم اثر گذاشت به حرفات گوش میدم و فکر‌های منفی از سرم در میارم مثبت ...

عزیزم من از شمع تراپی نتیجه دیدم واقعا عالیه اما باید اصولی انجام بشع توسط شمع تراپ من خودم بارها شمع روشن کردم نتیحه خاصی تدیدم به چندنفرگفتم برام انجام دادن نتیجه ندیدم تابار اخر نتیجه گرفتم چون شمع تراپ اصولی کار میکرد شمع تراپ اسم مادزنباید بپرسه اول ی شمع روشن کنع ببینه شمع تراپی برات نتیجه میده یان بعد شروع کنه

عزیزم من از شمع تراپی نتیجه دیدم واقعا عالیه اما باید اصولی انجام بشع توسط شمع تراپ من خودم بارها شم ...

عزیزم به منم یه شمع تراپ معرفی کردن اسم مادر نمی‌خواد اسم خودم با تاریخ تولد خواستن 

شما کی انجام دادین و چند ازتون گرفتن؟ 

عزیزم به منم یه شمع تراپ معرفی کردن اسم مادر نمی‌خواد اسم خودم با تاریخ تولد خواستن  شما کی ان ...

من ۱۰۰تومن دادم ۴ماه پیش حواست باشه قبل اینکه قبول کنه گفت وایسا شمع روشن کنم ببینم چطوره؟؟

من ۱۰۰تومن دادم ۴ماه پیش حواست باشه قبل اینکه قبول کنه گفت وایسا شمع روشن کنم ببینم چطوره؟؟

نه نگفت،به شما کد تخصصی طبق حروف ابجد و ساعت تولد شما دادن؟

کارماسوزی تخصصی؟

شما بعد چه مدت نتیجه گرفتین؟و براتون چند روزه انجام دادن؟

نمیدونم اینا ک میگی چیع بعد چندروز

این شمع تراپه آسترولوژیست هم هسن کلا پاکسازی می‌کنه و گفتن که شمع تراپی نتیجش بستگی به زندگی ادم و سنگینی ادم داره

برای شما دقیقا چند روز شمع روشن کردن؟ 

برای من ۲۱ روز گفتن

شما برای چه حاجتی شمع تراپی انجام دادین؟ 

من یه هفته برای برگشت ازدواج

چقدر خوب نتیجه گرفتین انشاالله همیشه خوشبخت باشین😍انشاالله منم نتیجه بگیرم🙏🏻

عزیزم فقط میشه اون شمع تراپ شماره یا ایدی اینستگرام برام بفرستین