2777
2789
عنوان

مسابقه عکس اردیبهشت ماه

| مشاهده متن کامل بحث + 17330 بازدید | 333 پست
سلام به دوست های قدیمی بچه ها من چون با موبایل میام نه امضاها رو میبینم نه تو قسمت عکسها اسم هارو واسه همین نمیتونم اینجا نظری راجع به عکس نفر خاصی بدم در کل همه عکسها قشنگ بودن کلا خواب نی نی ها خیلی زیبا و دوست داشتنیه ایشالا همشون یه دنیا آرامش داشته باشن تو زندگیشون

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

گریم فانتزی کودک در تمام سنین با نازلترین قیمت استفاده از رنگهای گیاهی بدون حساسیت کودک .حضور گریمور برای تولد در منازل WWW.HOHOO.IR HOHOO.INSTAGRAM 09126260726 09019190170
گریم کودک و فانتزی هوهو در تمام سنین 09126260726
سلام ببخشید من اعتراضی داشتم در صفحه ی اصلی مسابقه ی عکس قسمتی هست که نوشته مسابقه عکس و مشاهده ی همه ولی وقتی روی این میزنیم یه سری عکسا از جمله عکس دختر من نمیاد چرا ؟؟؟؟ خب این روی رای آوردن موثره لطفا پیگیری کنید اسم دختر من: فاطمه زرین
در ضمن توی همین صفحه میبینیم توی امضای همه تبلیغ است که برعکس قوانین است من که اصلا تبلیغ نکردم عکس دخترم هم اصلا تو لیست نمیاد که اصلا بخواد رای بیاره فقط عکسش توی بچه های بالای 3 سال میاد که اونا هم انقدر عکسای درهم برهم هست ... من واقعا معترضم بخصوص نسبت به این که عکس بچم تو لیست نمیاد
2810