2777
2789
عنوان

مسابقه عکس اردیبهشت ماه

| مشاهده متن کامل بحث + 17330 بازدید | 333 پست
ﻣﺮﺳﻲ ﻋﺰﻳﺰﻡ...ﻟﻂﻒ ﺩاﺭﻱ ﺷﻤﺎ...ﺧﺪا ﺑﭽﻪ ﻫﺎﻱ ﺷﻤﺎ ﺭﻭ ﻫﻢ ﺣﻔﻆ ﻛﻨﻪ.....ﻧﺎﺯﻥ......ﻣﻦ ﻫﻤﻪ ﻋﻜﺴﻬﺎ ﺭﻭ ﻻﻳﻚ ﻛﺮﺩﻡ ﺣﺘﻲ ﻋﻜﺴﺎﻱ ﺭﻗﻴﺒﺎﻱ ﺧﻮﺩﻡ..اﻧﻘﺪﺭ ﻋﻜﺴﻬﺎﻱ ﻗﺸﻨﮓ ﺑﻮﺩﻥ ﺩﻟﻢ ﻧﻴﻮﻣﺪ ﻻﻳﻚ ﻧﻜﻨﻢ....

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

ﺑﻌﺪﺑﭽﻪ ﻫﺎ ﺧﻮاﺳﺘﻢ. ﺑﮕﻢ..ﺗﻮ ﻣﺤﻴﻄ ﻣﺠﺎﺯﻱ ﺑﻬﺘﺮﻩ ﺑﺎ ﻫﻢ ﺑﺤﺚ ﻧﻜﻨﻴﻢ..ﺑﺎﻭﺭ ﻛﻨﻴﺪ ﺳﻼﻣﺘﻲ ﺑﭽﻪ ﻫﺎﻣﻮﻥ اﺯ ﻫﺮ ﭼﻴﺰﻱ ﻣﻬﻤﺘﺮﻩ......ﺑﺎﻭﺭ ﻛﻨﻴﺪ ﻣﻦ ﭘﺴﺮﻡ ﻳﻪ ﺷﺐ ﺗﺒﺶ ﺧﻴﻠﻲ ﺑﺎﻻ ﺭﻓﺖ...ﺗﺮﺳﻴﺪﻡ ﺗﺸﻨﺞ ﻛﻨﻪ.....ﺧﺪا ﺭﻭ ﺷﻜﺮ ﺁﻣﭙﻮﻝ ﺩﮔﺰا ﺑﺮاﺵ ﺗﺮﺯﻳﻖ ﻛﺮﺩﻡ ﺧﻮﺏ ﺷﺪ.....اﺯ اﻭﻧﺮﻭﺯ ﻓﻬﻤﻴﺪﻡ ﺳﻼﻣﺘﻲ ﺑﭽﻪ ﻫﺎ اﺯ ﻫﻤﻪ ﭼﻲ ﻣﻬﺘﺮﻩ..ﺧﺪا ﻛﻮﭼﻮﻟﻮﻫﺎﻱ ﻗﺸﻨﮕﺘﻮﻥ ﺭﻭ ﺣﻔﻆ ﻛﻨﻪ.....
اﮔﻪ ﻳﺎﺩﺗﻮﻥ ﺑﺎﺷﻪ..ﻳﻪ ﺑﺎﺭ ﻣﻦ ﺑﻪ ﺧﺎﻃﺮ اﻳﻨﻜﻪ ﺑﺮﻧﺪﻩ ﻧﺸﺪﻡ...ﺧﻴﻠﻲ ﻋﺼﺒﻲ ﺷﺪﻡ....ﭼﻮﻥ ﻓﻜﺮ ﻛﺮﺩﻡ ﻛﻪ ﺣﻘﻤﻮ ﺧﻮﺭﺩﻥ.....ﻭﻟﻲ ﺑﭽﻪ ﻫﺎ ﻫﻤﻮﻥ ﻳﻪ ﺑﺎﺭ ﺑﺎﻋﺚ ﺷﺪ ﻛﻪ ﺑﻪ ﺧﻮﺩﻡ ﺑﻴﺎﻡ..اﻳﻨﺒﺎﺭﻡ ﻛﻪ ﺷﺮ ﻛﺖ ﻛﺮﺩﻡ..ﻣﺤﺾ ﺳﺮﮔﺮﻣﻴﻪ.....
اﺭﻩ ﺧﻮﺏ..ﺟﻮاﻳﺰﻡ ﺑﺎﻳﺪ ﺑﻬﺘﺮ ﻛﻨﻦ..ﭼﻮﻥ ﻭاﻗﻌﺎ ﻛﺴﺎﻳﻲ ﻛﻪ ﺑﺮﻧﺪﻩ ﻣﻴﺸﻦ وﻗﺘﻢﻣﻴﺰاﺭﻥ.....ﺩﻟﻴﻞ ﻧﻤﻴﺸﻪ ﻣﺪﻳﺮ ﺳﺎﻳﺖ ﻧﺴﺒﺖ ﺑﻪ اﻳﻦ ﻗﻀﻴﻪ ﺑﻲ ﺗﻔﺎﻭﺕ ﺑﺎﺷﻪ ﺑﻠﻜﻪ ﺑﺎﻳﺪ ﻧﻆﺮ ﻛﺎﺭﺑﺮاﻥ ﺑﺮاﺷﻮﻥ ﻣﻬﻢ ﺑﺎﺷﻪ
2810