2777
2789
عنوان

دعا🙏🏼🙏🏼🙏🏼🙏🏼🙏🏼

90 بازدید | 4 پست

بچها انگشتر گم کردم میشه برام دعا کنید پیدا بشه

اگه دعای خاصی هم میشناسید بگید بخونم 

براتون صلوات میفرستم🙏🏼🙏🏼🙏🏼🙏🏼😭😭😭😭😭

با اجازه استارتر. 

امشب راس ساعت ۹شب همزمان با کل کشور از حرم امام رضا سوره ی یاسین خوانده میشود .هر کجا هستید همه با هم همنوا شوید ..عزیزان شبکه سراسری اعلام کرد وگفت در هر جایی که هستید اهل بیت رو واسطه قرار دهید وبرای سلامتی و فرج آقا امام زمان ..سوره ی یاسین خوانده شود  ...خواهشمند یم که راس ساعت ۹ با کل کشور سوره ی یاسین فراموش نشود...لطفا پیام و تا جایی که میتونین نشر دهید.

"التماس دعا" دوستان من رو فراموش نکنید خیلی دعام کنید تو تحصیلاتم موفق شم و به آرزو هام برسم ❤

یه مدت تعلیق...                                                                   توجه❌اسمم(یلدا) نیست چون شب یلدا اینجا عضو شدم گذاشتم(کاربر یلدایی) کاربری دست چند نفره😎

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

سلام عزیزم خیلی خیلی خوشحال شدم براتون تونستی برای آیت الله شوشتری حمد بخون و صدقه هم بده 

تو تاپیک خودم هر چی خواستم نظر بدم نشد 

ببخشید اومدم اینجا

بچه ها میشه این کد بزنید تو بلو حتی اگه نداری هم دانلود کن و تو قسمت کد ،معرف این کد بزن شرایط خیلی بدی دارم NA66ZI
سلام عزیزم خیلی خیلی خوشحال شدم براتون تونستی برای آیت الله شوشتری حمد بخون و صدقه هم بده  تو ...

سلام فداتشم 

ممنون گلم دعاهای شما و بقیه دوستان بود که پیدا شد

همون روز براشون خوندم عزیزم

این چه حرفیه گلم خوشحال شدم بازم ممنون بابت دعاهایی که کردین