2777
2789
عنوان

لطفا منو راهنمایی کنید

541 بازدید | 44 پست
دخترم ٢٢ ماهشه فقط ٢-٣ کلمه میگه- واسش کتاب می خونم فیلم میزارم ولی فایده نداره چطور به حرف زدنش کمک کنم- این موضوع چند ماهه منو ناراحت کرده

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

من خودم کارتای حیوونات و اعضای بدنو باهاش کار کردم.کل ععضای بدنو میشناسه به زبونه خودش تلفظ میکنه.یه سری حرکات رو به انگلیسی باهاش کار کردم ازنه ماهگی خیلی خوب بلده
این روزها طرح روی جلد آدمهاست که پرفروششان میکند ، نه متنشان . . .
اکی منم همینکارو انجام میدم.حرف نمیزنه ولی منظورشو میرسونه حیواناتو با صداشون به ما میرسونه.تازه یه چیز بگم بخندیم پسر من فقط مستند حیات وحش میبینه تو خونه
نه مشکلی نیست بچه زبان دوم رو از چهار ماهگی درک میکن Give me five Clab Take finger Shake finger Shake hand Shake leg Open your mouse Close your eyes Touch your ears Cry رو میدونه
2810