2777
2789
عنوان

لطفا منو راهنمایی کنید

| مشاهده متن کامل بحث + 541 بازدید | 44 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

من همش میگم اینهمه زحمت بکش تربیت کن بعد اطرافیان یه روزه درب و داغونش کنن.خونه پترشوهرم اینا اگر پسرم دست به تلویزیون بزنه میگن الان مامان تو رو میزنه.یا شوهرم بعضی وقتع میگه دوست ندارم فلان کارو کردی.من همیشه تو کارای اشتباهش میگم ازت ناراحتم.یا حتی یه رنگ قرمز رو فرش اتاقش هست هروقت کار اشتباه کردمیگم برو بشین اونجا و عز جات تکون نخور تا تنبیهت تموم بشه.بعدم صداش میکنم میگم بیا عذرخواهی کن و قول بده تکرار نکنی.
این روزها طرح روی جلد آدمهاست که پرفروششان میکند ، نه متنشان . . .
مریم جون ببین به چی علاقه داره از همون شروع کن.بعد ببین پسرت چه صداهایی از خودش تولید میکنه مثلا پسرمن م رو خیلی تلفظ میکنه منم چیزایی گه با م سروع میشه بهش یاد دادم مثغ مورچه مژه مژده محمد مهسان ماکارونی موش مار رچه و ....
منم میگم حالا بعد مدرسه دیگه خیلی کم به حرفای ما توجه میکنن الان که میتونیم بهشون یاد بدیم و تو ضمیرشون نقش ببنده
مریم جون من پازل ابتدایی رو براش تو همون سن نه ماه بود براش گرفتم و تازه کاملترنگا و.حیووناتشو یعد گرفته یا مکعباش یا چورجین یا کره هوش همه زمان میبره
امکان داره استرس شما رو دخترتون تاثیر بزاره.پیش هیچ احدوناسی نگو چرا حرف نمیاد.چون رو بچه تاثیر بد ممیزاره پسر من یکم پر جنب و جوشه ولی اصلا سر صدا نداره .وقتی امسال عید دیدنی میرفتمدهمه عنوان کردن مادرشوهرم گفته پسرم شیطونه(اینم بگم برادرشوهر و دو تا خواهرشوهرام که خیلی تو کودکیشون اذیت مبکردن و شیطون بودن).منم خیلیراحت میگفتم نه سام فقط جنبو جوشش زیاده که اونم بخاطره اپارتمانه و بعد اونم هرکدوم خواستن دهن باز کنم گفتم بچه های شما بزرگ شدن یادتون رفت چقدر اذیتتون کردن
الانم از این به بعد هر کی گفت بهت بگو حرف زدن ارثیه یکی دیرتر یکی زودتر من کلی مقاله خوندم حرف زدن ربطی به هوش نداره.حالا یکسال دیرتر زبون باز کنهمگه چی میشه.بخدا پسر خواهرشوهرم پیش دبستان بود معلمش نمیفهمید جی میگه.الان نابغه است بخدا بیا ببین خیای باهوشه
2810