2777
2789
عنوان

بارداری ناخواسته ی من

152 بازدید | 9 پست

سلام خانوما اگ ب تاپیک های قبلم سر بزنید من تقریبا سه سال پیش هر کاری میکردم هر چقد دکتر میرفتم باردار نمیشدم.حالا گذشت و دو سال پیش خدا به من پسرمو داد با کلی دوا درمون .الان پسرم دوسالشه و من متوجه شدم دوباره باردارم نمیدونم چیکار کنم همه میگن سقط کن زوده برات.اینم بگم یه دختر ۷ ساله دیگم دارم و خودمم ۲۵ سالمه.شوهرم میگ هر چی خودا بگی ببین میتونی از پس سه تا بچه بربیای ک قدمش رو چشم خدا داده.اگه نمیتونی و خسته میشی سقط کنی بازم من پشتتم.حالا موندم چیکار کنم؟کسی بوده با فاصله دو سال بچه بیاره تجربیاتشو بهم بگه؟ممنون ازتون

نامه ای از خدا 😇نگران فردا نباش ،تو اولین بار است که بندگی میکنی❤اما من قرن هاست خدایی میکنم🌹❤من خوشبخت ترین زن دنیام ❤❤❤خوشبخت بودیم زمانی که خوشبختی مد نبود😎خاص ترین مرد دنیاA🧿🧿🧿🧿💍💍💍❤❤❤❤❤

خییلی خوبه این فاصله سنی

انقددد با هم صمیمی میشن همشم با هم بازی میکنن

شما راحتی

منو خواهرم ۲سالو ۷ماه اختلاف داریم عااالیه

ابو حمزه ثمالى گوید: در نزد امام سجاد(ع) سخن از گرانى قیمت‌ها رفت، آن‌حضرت فرمود: «بر من از گرانیش چه باشد؟ اگر گران شود روزى با اوست و اگر ارزان گردد نیز با او است (یعنى با رزّاق است نه با من) از غيرت ورزيدن بيجا بپرهيز كه اين كار، زن سالم را به بيمارى مى‌كشانَد و پاک دامن را به گناه.《از نامه۳۱ نهج البلاغه 》به همه اونایی که به جایگاه و ارزش زن در اسلام نقد دارن یا به هر دلیلی قبولش ندارن، پیشنهاد میکنم حتما در اولین فرصت کتاب "نظام حقوق زن در اسلام" از شهید مطهری رو مطالعه کنن. بهتون قول میدم پاسخ همه ابهاماتتون درباره زن و جایگاه زن رو میگیرین و به دین قشنگمون افتخار میکنین :)  میتونید "اپلیکیشن شهید مطهری" رو نصب کنید و بصورت رایگان این کتاب رو مطالعه کنید.

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

خییلی خوبه این فاصله سنی انقددد با هم صمیمی میشن همشم با هم بازی میکنن شما راحتی منو خواهرم ۲سالو ...

نمیدونم چیکار کنم تا بدنیا بیاد پسرم دو سال و نه ماهش میشه سخت نیست؟

نامه ای از خدا 😇نگران فردا نباش ،تو اولین بار است که بندگی میکنی❤اما من قرن هاست خدایی میکنم🌹❤من خوشبخت ترین زن دنیام ❤❤❤خوشبخت بودیم زمانی که خوشبختی مد نبود😎خاص ترین مرد دنیاA🧿🧿🧿🧿💍💍💍❤❤❤❤❤

فقط سقط نکن. عذاب وجدان میگیری. شنیدم خیلیا اینجور میشن. از این به بعد پیشگیری سفت و سخت کن که ناخواسته پیش نیاد.

اتفاقاً سه تا بچه خیلی هم خوبه. خدا خواسته.

خدای مهربونم، تویی خالق هستی ای مهربانترین مهربانان.
نمیدونم چیکار کنم تا بدنیا بیاد پسرم دو سال و نه ماهش میشه سخت نیست؟

شاید اوایلش سخت باشه اما بعدش کیفشو میبری انقدد که با هم خوب میشن و بازی میکنن

ابو حمزه ثمالى گوید: در نزد امام سجاد(ع) سخن از گرانى قیمت‌ها رفت، آن‌حضرت فرمود: «بر من از گرانیش چه باشد؟ اگر گران شود روزى با اوست و اگر ارزان گردد نیز با او است (یعنى با رزّاق است نه با من) از غيرت ورزيدن بيجا بپرهيز كه اين كار، زن سالم را به بيمارى مى‌كشانَد و پاک دامن را به گناه.《از نامه۳۱ نهج البلاغه 》به همه اونایی که به جایگاه و ارزش زن در اسلام نقد دارن یا به هر دلیلی قبولش ندارن، پیشنهاد میکنم حتما در اولین فرصت کتاب "نظام حقوق زن در اسلام" از شهید مطهری رو مطالعه کنن. بهتون قول میدم پاسخ همه ابهاماتتون درباره زن و جایگاه زن رو میگیرین و به دین قشنگمون افتخار میکنین :)  میتونید "اپلیکیشن شهید مطهری" رو نصب کنید و بصورت رایگان این کتاب رو مطالعه کنید.

خیلیم عالیه مبارکت باشه عزیزم، دخترتم کمک میکنه، پسرم هم بازی میشه خیلی عالیه باهم جور میشن و بازی میکنن، اصلا یه درصدم فکر سقط نکن 

زندگی از مرگ پرسید چرا همه عاشق من هستند و از تو متنفرند؟؟ گفت چون تو یک دروغ زیبایی و من یک حقیقت تلخ🖤