2777
2789
عنوان

خاک تو سر من😐

| مشاهده متن کامل بحث + 1263 بازدید | 66 پست
اتفاقا فکر کنم من غیر نرمالم سن ازدواج به شدت پایین اومده الان اکثر دهه هشتادیا سرخونه زندگیشونن

نه عزیزم خیلی آنرماله پسر ۲۱ ساله ازدواج کنه شما خیلی نرمالی تو شهر ما تقریبا دخترا ۲۶ تا ۲۹ ازدواج میکنن

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

پس من چیم ی خواستگارم ندارم😂😐 بیخیال باش بابا بخدا هیچجا از خونه بابای آدم بهتر نیس🫠

آآخه من دیگه بابامم ازدستم خسته شده کم مونده از خونه بیرونم کنن🤣😶

یه چی بگم داداشم و نامزدش هر دو تا دقیقا ۸۰ اند و قرار عقد برا تابستون سال آینده است ولی هر دو دانشجوی پزشکی هستن و از طرف دوتا خانواده حمایت میشن چون دختر تک فرزنده و داداشمم بابام براش ماشین صفر و زمین خریده

وای آدم خجالت میکشه پیششون حس میکنی از دنیا عقبی😂

انشالله یه بخت خوب برات پیدا شه فرکانس مثبت میفرستم برات

هیس!نفس عمیق بکش!آروم باش!ریلکسسسس...این دنیا پراز تناقضه پراز اشتباه!برای این دیکته پراز اشتباه آرامشتو بهم نریز رفیق💞
تو جامعه ما و يا حتي دنيا سن ازدواج ديگه رفته بالاي سي حتي سي و پنج

اطراف ما ۲۰ ساله ها همه بچه دارن

تازه یه شهر اطرافمون میشناسم دختر ۱۰ ساله شوهر میدن ۱۵ بشه میگن ترشیده

ma_ashegتعلیق شده.... من باید موفق شم چون سلیقه خیلی گرونی دارم💚💙
تو جامعه ما و يا حتي دنيا سن ازدواج ديگه رفته بالاي سي حتي سي و پنج

من تو دور و اطرافم دخترای زیادی رو دیدم که از ۱۷ تا ۲۵ سالگی عروس کردن. و یسری شون هم بچه دارن.

از متولدین ۷۸ به اینطرف اکثرا تو این سن ها عروسی می کنن.

(شهرستان و روستا و اینا هم نیستیم که فکر کنید مثلا تو شهرستان اینجوریه.)

خاک تو سر منممم تو سر منن رل منم متولد ۸۰ هنوز درست به خانوادش نگفته جریان منو دعا کنین برااام زود ...

خوب شاید شرایط ازدواج نداره پسر دایی من شرایطش واقعا برا ازدواج جور بود باباش خونه براش ساخته ماشین داره شغل خوب داره از نظر قیافه و هیکل هم بیشتر از سنش میخوره

آآخه من دیگه بابامم ازدستم خسته شده کم مونده از خونه بیرونم کنن🤣😶

😂شاغل نیستی؟

اهمیت نده باو چقد دلت میخواد خوش بگذرون به موقعش یه کیس خوب میاد سراغت 

هرچی بیخیالتر باشی بهتر جذب میکنی😂

اطراف ما ۲۰ ساله ها همه بچه دارن تازه یه شهر اطرافمون میشناسم دختر ۱۰ ساله شوهر میدن ۱۵ بشه میگن تر ...

شما شهرستاني و اونجا ممكنه البته شهرستاناي كوچيك و روستاها اين طوريه ولي شهراي بزرگ ملاكه هميشه كه سن ازدواج رفته بالا

عجب صبري خدا دارد
خوب شاید شرایط ازدواج نداره پسر دایی من شرایطش واقعا برا ازدواج جور بود باباش خونه براش ساخته ماشین ...

مال منم پول درمیاره ماشینم دارن 

خونه هم خودش میگه اول زندگی اجاره میکنیم تا بعد بخریم

ma_ashegتعلیق شده.... من باید موفق شم چون سلیقه خیلی گرونی دارم💚💙