2777
2789
عنوان

پشتکاری چطوره

53 بازدید | 5 پست
چندباریه میخوام تاپیک بزنم ولی سرم به شدت درد میگیره چون نمیتونم منظورم رو درست برسونم ولی تلاشم رو میکنم 

بابای دوستم دکترای تخصصی دانشگاه تهران داره فقط برام سواله که این شخص چطوری توسنته خودشو به این مرحله برسونه و الان هم عضو هییت علمی دانشگاه تهرانه میدونم تلاشش ستودنی هستش ولی اخه چطوری تونسته ؟
نخبه بوده یا  خیلی تلاش کرده این برام سیواله
و یه انسان چطوری میتونه خودشو به این مرحله برسونه ؟
ممکنه سوالاتم مسخره باشه ولی میخوام از این واهمه دربیام با خودش که صحبت میکردم میگفت منو به عنوان مرد خستگی ناپذیر میشناسن چون سه بار کنکور داد سال 82ئ تا 84 باز ممنون میشم کمکم کنید و هدفم این هستش که ایا میتونم پشتگار مثل ایشون داشته باشم ؟

چه عاملی باعث شده این فرد کم نیاره تو زندگیش ؟ درضمن بگم گه بسیار مرد احساسی هستش و روحیه مهاجرت نداره

بعضی وقتا اگه عاشقه یه هدفت باشی میشه عضوی از زندگیت اگه بخوای هم نمیتونی از ذهنت پاک منی در نتیجه هرچند سخت باشه تلاش میکنی بهش برسی قطعا با تلاش به دست میاد مگه ما تو دنیا چند درصد نخبه داریم اینا هوش بیشتر ندارن فقط اینقدر غرق هدفشون هستن که واسش تلاش میکنن و ناامید نمیشن 

بعد چرا از ما میپرسی خو برو از خودش بپرس نحوه تلاش کردنش 

بعد خودت و با کسی مقایسه نکن چون اگه بهش نرسی افسرده میشی به عنوان الگو ازش استفاده کن خودت و با خودت مقایسه کن بعد تو هم واسه خودت یه هدف بچین و تلاش کن 

همه ی ما یک انشرلی درون داریم مه برای تک تک ارزوهایش پوستش کنده شده ولی از خود راضی هست🤗

خب بنظرم اول آدم باید علاقه و استعدادش در نظر بگیره...بعد با توکل به خدا برای رسیدن به هدفش تلاش کنه....مثلا شما آرزو دارید در آینده در چه جایگاهی باشید؟آیا اونقدر علاقه دارید که برای رسیدن به هدفتون شب و روزسخت تلاش کنید؟به نظرم این آدم بشدت عاشق هدفش بوده و بسیار تلاش کرده

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

2805
خب بنظرم اول آدم باید علاقه و استعدادش در نظر بگیره...بعد با توکل به خدا برای رسیدن به هدفش تلاش کنه ...

ممنون از راهمماییتون من برای خودم هدفی انتخاب نکردم متاسفانه و همه به خاطر همبن دلیل نخصوصا خونواده منو خیلی تحت فشرا گذشتن

ممنون از راهمماییتون من برای خودم هدفی انتخاب نکردم متاسفانه و همه به خاطر همبن دلیل نخصوصا خونواده ...

خب ماهی رو هروقت از آب بگیری تازه است،از الان هدفت مشخص کن بعد ببین از چه راهی میتونی بهش برسی مثلا باید کنکور شرکت کنی یا کلاس بری یا هرچیز دیگه.....ان شاءالله موفق میشی  مشخصه که تشنه موفقیتی