2777
2789
عنوان

اومدم تا به سوالای مامانا جواب بدم

1895 بازدید | 75 پست

سلام به همه مادران عزیز.دکتر نسیم مه هستم متخصص کودکان.سوال و جواب های شماعزیزان رو خوندم فکر کردم بد نیست تا جاییکه میتونم به سوالاتتون جواب بدم و کمکی باشم

چه خوب که یه دکترپیداشدتوی نی تی سایت 😍خوش اومدید💖

ناخنای پای پسرم حالت شکسته شکسته هست نمیدونم چرااینجوری شده 

ناخنای دستش عادین ولی پاهاش نه 

بنظرتون مشکلش چیه ؟ کمبودویتامین داره ؟

راست میگن خاله مادرخود آدمه 🥺خاله الان بدجوربه حرفات وصدات نیازدارم .کاش میشد یه باردیگه زنگ بزنی وکلی نصیحتم کنی 😔 خاله تواین ۱سالی که خودت نبودی،صدات نبود،خیلی اذیت شدیم .روزای بارداریم وبعداززایمانم خیلی جای خالیت توی چشمم بود . نبودی که هی زنگ بزنی وبگی چی بخورم چی نخورم .نبودی که بیای  .مادردوم من 🖤خاله ی عزیزم ۶مرداد تصادف کردوفوت شد 😭اگه این امضاروخوندیدواسه ی آرامش روحش وخوب شدن حال دخترخالم دعاکنید 🖤

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بچه من 16ماهشه هشت تادندون داره دندونای نیششم داره درمیادوزن تولدش سه میلوبودالان 9ونیمه وچندماهه وزنش بالانرفته اشتهاشم کمه ازدندوناشه یاچیزدیگ؟

حساب مشترک. ازاین حساب دوکاربری استفاده میکنن

سلام

برای گرفتگی بینی دخترم بخور سرد میزارم

ولی اصلا توفیری نداشته هر شش ساعت هم اسپری میزنم 

ولی همچنان شبها اذیت میشه

شربت پلارژین هم می خوره

لطفا بگین چکار کنم...

به حکمتش دل بسپار😊
برای عفونت گلو به بچه چی بدم یک سالشه

بعدش دخترم بزرگم ۴سالشهتب کرده یه پنج سی سی استامینیفون دادم ی شیاف استفاده کردم اگه بازم تب کنه شیاف بزنم خطرناکه

اره بابا تو خوبی بزن ب چاک😐😊
بعدش دخترم بزرگم ۴سالشهتب کرده یه پنج سی سی استامینیفون دادم ی شیاف استفاده کردم اگه بازم تب کن ...

سبام شبتون خوش پسرم ۱۰ سالشه آلرژی بینی داره همیشه ترشح پشت حلق داره الان دو روزه دهانش بو میده بعضی اوقات میگه حالت تهوع داره البته بچگی رفلاکس هم داشت

برای عفونت گلو به بچه چی بدم یک سالشه

مامان جان چرک گلو زیر ۵ سال و حالا خیلی نخوایم سخت بگیریم زیر سه سال اصا وجود نداره.منظورم اون چرکی هست که بزرگسال ها براش پنی سیلین میزنن.ولی اگر منظورتون خلط هست باید در معاینه دید منشا ریه هست یا سینوس و بینی چون درمان هرکدوم متفاوته

سبام شبتون خوش پسرم ۱۰ سالشه آلرژی بینی داره همیشه ترشح پشت حلق داره الان دو روزه دهانش بو میده بعضی ...

مامان جان درمان آلرژی بینی باید بصورت موضعی اول با قطره بینی و بعد درصورت لزوم اسپری های بینی انجام بشه تا منجر به سینوزیت نشه.تهوع میتونه مال خلط پشت گلو یا ریفلاکس باشه.ریفلاکس مزمن میتونه مخاط بینی رو تحریک کنه و هی منجر به گرفتگی بینی و ترشح بینی بشه.پس هم باید ریفلاکس درمان بشه و اگر باز علائم باقی موند رینیت مزمن یا همون التهاب مخاط بینی درمان بشه

چه خوب که یه دکترپیداشدتوی نی تی سایت 😍خوش اومدید💖 ناخنای پای پسرم حالت شکسته شکسته هست نمیدونم چ ...

کمبود ویتامین ب یا زینک یا سلنیوم یا ضربه مکرر دراثر بازی مثل فوتبال و کفش تنگ همه میتونه باعثش بشه مامان جان

2810