2777
2789
عنوان

برندگان عکس فروردین ماه

| مشاهده متن کامل بحث + 5256 بازدید | 220 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

ﻣﺮﺳﻲ اﻟﻬﻪ ﺟﻮﻥ ﻛﻪ ﺑﻪ ﻳﺎﺩﻡ ﺑﻮﺩﻱ..ﺭاﺳﺘﺶ ﺗﺮﺟﻴﺢ ﺩاﺩﻡ ﺑﻴﺸﺘﺮ ﺑﻪ ﺑﭽﻪ ﻫﺎﻡ ﺑﺮﺳﻢ ﺗﺎ ﺑﻴﺎﻡ ﻧﺖ..ﻣﻤﻨﻮﻥ ﻛﻪ ﺑﻪ ﻳﺎﺩﻡ ﺑﻮﺩﻱ.....ﺧﻮﺷﺤﺎﻟﻢ ﻛﻪ ﺑﺮﻧﺪﻩ ﺷﺪﻱ ﭼﻮﻥ ﻋﻜﺴﺘﻢ ﺧﻴﻠﻲ ﺯﻳﺒﺎ ﻭﺧﻼﻗﺎﻧﻬﺒﻮﺩ
مهدیه جان شرمنده ام که پیامهات رو نخونده بودم. خیلی وقت بود سایت نیومده بودم عزیم حق با شماست هرکسی میتونی هر اعتراضی داره اعلام کنه و اگر کسی موافق نیست اصلا بهش ربطی نداره که که بخواد جواب بده و خون بقیه رو به جوش بیاره تا یه چیزی بشنوه و بهش بربخوره. کسی که باید جوابگو باشه خودش تو خصوصی جواب میده. منظورم خانوم تهرانی گل هست که هر سوال و اعتراضی داریم تاجایی که تونسته تا الان جواب داده. هرکسی خودشو نندازه وسط صددرصد احترامش حفظ میشه..
elahe بچه های برنده کسی بهش زنگ زدن؟ سه تا عکس رو به کجا بفرستیم؟ _____________________________ سلام لطفا آدرس و شماره تماس خود را جهت دریافت هدیه ارسال کنید
آنجلا خانم تهرانی میشه به جای چاپ عکس روی قاب گوشی عکس دخترم روی شاسی چاپ کنن بفرستن میشه یه عکس دیگه براشون ارسال کنم؟ ____________________________________ ایرادی نداره. شماره تماس و آدرس محل سکونت رو ارسال کنید تا هماهنگیهای لازم انجام شود
elahe آنلاین پست ها : 3901 عضویت:1392/6/17 1394/2/19 - 2:13 عصر لینک مستقیموبلاگ خانوم تهرانی دو بار آدرس و تلفن رو فرستادم واسمون یعنی بازم دوباره بفرستم!!! ________________________________ من دریافت نکردم ایمیل کنید لطفا