2777
2789
عنوان

برندگان عکس فروردین ماه

| مشاهده متن کامل بحث + 5256 بازدید | 220 پست
خانوم تهرانی من شماره تماسم رو فرستادم ایا میشه 3 تا عکس متفاوت بفرستیم برای لیوان و تیشرت و شاسی؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

به هرحال من هنوزم میگم که جایزمو نمیخام چون قاب گوشی بکارم نمیاد و گوشیم شکسته و گوشی ساده دارم درضمن من وقتی دیدم جایزه نفرات اول آتلیه حس هستش تلاشمو کردم اول شم تو گروه خودم.حالام که زدن زیرش زیبی جان شرکت جواب نداده خب اینام زودتر بگن ماجرا چیه نه اینکه خانوم تهرانی بیان تو تاپیک به سوالات همه جواب بدن و منو انگار نمیبینن رد شن برن انگار نه انگار، شما باشی چه حسی بهت دست میده؟! مهدیه جان بنابه دلایلی که گفتم از جایزم انصراف دادم نوش جون خودشون
وقتی میخوام به شوهرم و زندگیم گیر بدم میام یه چرخی تو نینی سایت میزنم،قشنگگگگ افسرده میشم بعدش مثل بچه آدم سرمو میندازم پایین و به آغوش گرم زندگی برمیگردم!😓😈😂✋
من واقعا ناراحتم که این وسط اسم منو اووردی خانومه مهدیه مگه من به شما بی احترامی کردم؟؟؟؟ دیدم عصبانی هست دوستتون گفتم مهم دور هم بودنه....اونوقت دوستت جه جوابی به من داد؟؟؟؟ اگه واقعا راست میگی جواب ایشونو کپی کن بذار اینجا که ببینن با چه لحن بدی بامن حرف زده... الان چرا مثلا اینکارو کردی؟؟؟خواستی منو پیش دوستام خراب کنی؟؟؟واقعا که
کاربران عزیزی که برنده قاب دیزاین شدند 1- قاب برای انواع گوشیها موجود است. 2- کاربرانی که امکان استفاده از هدایای قاب دیزاین را ندارند قاب دیزاین به آنها چاپ عکس 30*20 کودکشان روی شاسی را هدیه می دهد
مامی سا قصد ناراحت کردن شمارو نداشتم، گفتم اینطوری شاید دوستان و آروم کنم ببخشـــــــــــــــــــــــــــید دوستم من اینجا نه سرپیازم و نه ته پیاز
♥♥ ♥♥ ♥♥ ♥ ♥♥ ♥♥ ♥♥ ♥♥ خـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــداونـدا مـــرا آن ده که آن بـــــــه ♥♥ ♥♥ ♥♥ ♥♥ ♥♥ ♥♥
یکی از بچه ها خیلی خیلی فعال بود بهش تبریک میگم خیلی زحمت کشید مطمئن بودم که برنده میشه
♥♥ ♥♥ ♥♥ ♥ ♥♥ ♥♥ ♥♥ ♥♥ خـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــداونـدا مـــرا آن ده که آن بـــــــه ♥♥ ♥♥ ♥♥ ♥♥ ♥♥ ♥♥
اگر قرار باشه همین عکس سه جا چاپ بشه که خیلی تکراری میشه
باید قبول کنیم که هرکس میتونه از حق خودش دفاع کنه و من ، نباید نظرم و به کسی تحمیل کنم
من هزار بار گفتم از اون پستم هیچ قصدو نیتی نداشتم دوست شما بود که به من گفت خودتو بخاطر جایزه داری جر میدی!!!!!!! من بلندم تاپیک بزنم پست ایشونو کپی کنم اما نکردم درحالی که خیلی ناراحت شدم و دلم شکست... اما الان شما با کپی کردن پستم اینجا فقط دارین ذهن بقیه رو نسبت به من خراب میکنید!!!!
2810