2777
2789
عنوان

برندگان عکس فروردین ماه

| مشاهده متن کامل بحث + 5256 بازدید | 220 پست
برندگان قاب دیزاین: امیرکیان- دیانا- بهداد- شیدا-چراغ تپل اگه به جایزتون اعتراض دارید: http://ninisite.com/discussion/thread.asp?threadID=1119202&PageNumber=1
وقتی میخوام به شوهرم و زندگیم گیر بدم میام یه چرخی تو نینی سایت میزنم،قشنگگگگ افسرده میشم بعدش مثل بچه آدم سرمو میندازم پایین و به آغوش گرم زندگی برمیگردم!😓😈😂✋

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

آنجلا کاش خانم تهرانی بیاد جواب منو بده تازه من آدرس و تلفنام تغییر کرده جایزه رو به چه آدرسی میفرستن؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ____________________________ آدرس و تلفن تماس را برای من ارسال کنید.
مبارکتون باشه @@@@@ خـــــــانم تهــــــــــــــــــرانی اگر به اعتراض دوستمون پاسخ میدید پس لطفاً به این تاپیک هم یه نگاه بیندازید (فرق نگذارید دیگه ) http://www.ninisite.com/discussion/thread.asp?threadID=1091875&ref=home0
♥♥ ♥♥ ♥♥ ♥ ♥♥ ♥♥ ♥♥ ♥♥ خـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــداونـدا مـــرا آن ده که آن بـــــــه ♥♥ ♥♥ ♥♥ ♥♥ ♥♥ ♥♥
مونا تهرانی پست ها : 793عضویت:1390/10/20 1394/2/15 - 2:53 عصر [لینک مستقیم] کاربران عزیز جوایز این دوره همانطور هم که در تاپیک گفته شد: قاب دیزاین 1- چاپ عکس کودک روی قاب گوشی یک قاب با تصویر کودک شما که بر روی آن چاپ می شود 2- هدیه 2 روز پس از اعلام نتایج به صورت رایگان پیک یا پست می شود توجه : قاب های موجود برای مدل تلفن های همراه ذیل ارائه می شود : Iphone 6 Iphone 5 / 5s Iphone 4 / 4s Ipad mini Sumsung Galaxy s5 Sumsung Galaxy s4 Sumsung Galaxy s3 آتلیه کودک حس هدایای نفرات اول تا پنجم: یک عدد تیشرت که عکس کودک شما بر روی آن چاپ میشود یک عدد لیوان همراه با عکس کودک یک شاسی 20.30 عکس کودک زیبی ببین جایزه ایناس پازل نیست
2810