2777
2789
عنوان

برندگان عکس فروردین ماه

| مشاهده متن کامل بحث + 5256 بازدید | 220 پست
مامی سا خانوم تهرانی تعداد رای مسیحای منو لطف میکنید بگین؟ ------------------------- تعداد رای های مسیحا 107 تا بود

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

کاربران عزیز جوایز این دوره همانطور هم که در تاپیک گفته شد: قاب دیزاین 1- چاپ عکس کودک روی قاب گوشی یک قاب با تصویر کودک شما که بر روی آن چاپ می شود 2- هدیه 2 روز پس از اعلام نتایج به صورت رایگان پیک یا پست می شود توجه : قاب های موجود برای مدل تلفن های همراه ذیل ارائه می شود : Iphone 6 Iphone 5 / 5s Iphone 4 / 4s Ipad mini Sumsung Galaxy s5 Sumsung Galaxy s4 Sumsung Galaxy s3 آتلیه کودک حس هدایای نفرات اول تا پنجم: یک عدد تیشرت که عکس کودک شما بر روی آن چاپ میشود یک عدد لیوان همراه با عکس کودک یک شاسی 20.30 عکس کودک
البته قاب دیزاین اعلام کردتا چند روز آینده بغیر از سامسونگ گلکسی و آیفن قابهای انواع گوشیها را همراه با چاپ عکس کودک روی آنها ارائه خواهد داد
سلام مبارک همه برنده ها و ممنون از همه دوستانی که جوجه منو لایک کردن
وقتی میخوام به شوهرم و زندگیم گیر بدم میام یه چرخی تو نینی سایت میزنم،قشنگگگگ افسرده میشم بعدش مثل بچه آدم سرمو میندازم پایین و به آغوش گرم زندگی برمیگردم!😓😈😂✋
خسته نباشید خانوم تهرانی منظورتون از نفرات اول تا پنجم تو هر رنج سنی هست؟
وقتی میخوام به شوهرم و زندگیم گیر بدم میام یه چرخی تو نینی سایت میزنم،قشنگگگگ افسرده میشم بعدش مثل بچه آدم سرمو میندازم پایین و به آغوش گرم زندگی برمیگردم!😓😈😂✋
برندگان قاب دیزاین: امیرکیان- دیانا- بهداد- شیدا-چراغ تپل برندگان کودک حس: ملینا- آقا آریا گل- محمد کیان - ایلیا-بنی
خانوم تهرانی چرا جوایز آتلیه حس رو دادید به نفرات دوم هر گروه؟؟؟؟ بالاخره باید بین نفرات اول و دوم هر گروه یه تفاوتی باشه!!!!! اینجوری که دوم شدن تو گروه بهتره تا اول شدن!!!!!!!
2810